Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha gépész/villamos/építészmérn...

MikeB kérdése:

Ha gépész/villamos/építészmérnök leszek, akkor járhatok öltönyben?

Figyelt kérdés
Világ életemben öltönyös melót akartam, imádom az öltönyt. :) Azt tudom, hogy műhelybe nyílván nem veszek öltönyt.
2013. jan. 23. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért ne menj mérnöknek, hogy öltönyt viselhess.
2013. jan. 23. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azért akar mérnök lenni, ha az lenne a célja, hogy öltönyös munkája legyen, akkor mondjuk cégvezető akarna lenni...

Egyébként nem hiszem hogy ezekhez a munkákhoz praktikus lenne az öltöny.

2013. jan. 23. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Berényi András is mindig öltönyben járt, amíg meg nem halt, ő is építész volt.
2013. jan. 23. 14:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem azért akarok mérnök lenni, mert öltönyben akarok járni. Egyébként építészként szerintem tuti, a gépész már nem annyira mert hát ugye az mechanika, csavarok gépek stb. Szerintem még a villamos elmegy mert az elektronika. Szerintem. Köszi a válaszokat!
2013. jan. 23. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez cég(Jancsi&Józsi Kft. vs. Állami építészintézet) és beosztásfüggő(legkisebb, kezdő alkalmazott vs. vezérigazgató.)

Egyébként barátnőm apja építész, és soha nem láttam még öltönyben. Igaz nem a munkahelyén szoktam látni.

(És ha nézel Így jártam anyátokkal-t: "Suit up!", azaz Öltözz ki! Barney-san:D)

2013. jan. 23. 16:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt vágom! :D Ted is szokott néha öltönyben lenni :D
2013. jan. 23. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én építőmérnök leszek, és se mi, se az építészek nem az öltönyről híresek.
2013. jan. 23. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is építős vagyok, de BME-n nem nagyon látok öltönyös mérnököket. Persze, ha tárgyalni mész, akkor kell, de gondolom van olyan cég, ami eleve elvárja...
2013. jan. 24. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!