A retro öltözet az milyen pontosan? Ilyen? -> [ kép lent ] vagy ha nem, akkor ez a fajta stílus a fiúknál milyen? [képek]
Figyelt kérdés
azért linkeltem be tecktonikos képet is ,mert van néhány ismerősöm,aki effélén öltözik,ilyen hogyismondjam divatosan fiú létükre.És ha rájuk nézek,a tecktonik jut az eszembe xd de ugye az csak egy táncstílus.
ja és nem cigányok :P ,és nem is bu*ik.Mégis milyen stílus ez? vagy semmilyen?csak egyszerűen ez így trendi? :P nekem személyszerint tetszik,ha valaki így öltözik :)
2009. aug. 31. 14:04
21/22 anonim válasza:
Utolsó pár válaszoló: na, megjött a
"Ők azt a stílust képviselik,amire a kiscsajok felkapják a fejüket." - kiscsaj kategória... érdekes, én 19 éves vagyok, mégsem izgat fel egy ilyen srác látványa... Rózsaszínben? Na ne... :D
Na, inkább menjetek és szedjetek fel pár ilyen "nagyon férfias" srácot, aztán mutogassátok, hogy kinek van jobb xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!