A retro öltözet az milyen pontosan? Ilyen? -> [ kép lent ] vagy ha nem, akkor ez a fajta stílus a fiúknál milyen? [képek]
azért linkeltem be tecktonikos képet is ,mert van néhány ismerősöm,aki effélén öltözik,ilyen hogyismondjam divatosan fiú létükre.És ha rájuk nézek,a tecktonik jut az eszembe xd de ugye az csak egy táncstílus.
ja és nem cigányok :P ,és nem is bu*ik.Mégis milyen stílus ez? vagy semmilyen?csak egyszerűen ez így trendi? :P nekem személyszerint tetszik,ha valaki így öltözik :)
Szerintem ez a "stílus" nem hogy nem divatos, hanem egyenesen SZÁNALMAS. Nem tudom, hogy miért jó valakinek, ha így öltözködik. Van ilyen osztálytársam is, na ő tipikusan ilyen, igen sokak szerint b*zi. Én az ilyen stílusú embereket nem tudom férfi számba venni.
(Előre is köszi a lepontozást!)
először is : senkit nem pontozok le ^^
másodszor: attól még lehet valaki érett,ha így öltözik... van akinek ez tetszik,nem kéne elítélni.
ez az összeállítás viszont nekem tetszik, amúgy nem tudom milyen stílus, de azthiszem a képen látható személy R&B zenét hallgat.
Hiába buzultok,nekem tetszik =)
de ez nem retro hanem inkább tck:D
Nem divatMajom egyik se ez a DIVAT és kész!!! Mindenki majomnak nevezi az ilyen dolgokat vagy embereket mert van stílusuk..XD
Vagy vmi 30 éves írhat ilyet-.-"
Vagy olyan aki egyáltalán nem tudja mi az a divat és nem tud öltözködni..
Én lány vagyok szal. tudom mi jön be nekünk most..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!