azért linkeltem be tecktonikos képet is ,mert van néhány ismerősöm,aki effélén öltözik,ilyen hogyismondjam divatosan fiú létükre.És ha rájuk nézek,a tecktonik jut az eszembe xd de ugye az csak egy táncstílus.
ja és nem cigányok :P ,és nem is bu*ik.Mégis milyen stílus ez? vagy semmilyen?csak egyszerűen ez így trendi? :P nekem személyszerint tetszik,ha valaki így öltözik :)
Nem sértésként írom, de ez nem retro, inkább divatmajom stílus, speciálisan tizenéveseknek.
2009. aug. 31. 14:16
4/22 anonim válasza:
A RETRO amennyiben a divatról van szó,akkor a jelentése: A divatos de múlt divatját idéző viselet..Bármi ami nem az aktuális kor divatja az retro. Amit az egyik író belinkelt az retro stílus.PL: A 50-60-70-80 évek divatja(pomádé filmet láttad? abban is retro divat van,vagy a régi rock and roll korszak viselete) Amiket te linkeltél be azok nem retro viselet,nem szeretném az első hozzászólót ismételni..
2009. aug. 31. 14:32
5/22 A kérdező kommentje:
nem csak tizenévesek öltöznek így :) egyébként miért épp DIVATmajom? az oké,h. divatos a ruha,de ha ő így érzi jól magát:)
2009. aug. 31. 14:33
6/22 A kérdező kommentje:
oké értem már :)
csak megszerettem volna tudni,h. amilyen képeket belinkeltem,az milyen :)
Rózsakereszt van a nyakában, halálfej meg az övén. Hát ha ez nem undorító, akkor semmi... Ezek az emberek azt se tudják, mi fán terem a rózsakereszt, aztán a nyakukba akasztgatják, csak azért mert éppen egy csomó más agyonzsebpénzezett elferdült tizenéves majom is ezt teszi. Ezeknek semmi se fontos, csak az úgynevezet "trend". Szánalom...
19/L (második válaszoló voltam)
2009. aug. 31. 15:18
8/22 A kérdező kommentje:
hm értem...végülis arészről igaz,h. azért hordják,mert divatos,trendi.De ha ők divatosan akarnak kinézni ugyebár...meg inkább a pénzesek szoktak így öltözni ^.^
2009. aug. 31. 15:37
9/22 anonim válasza:
Szerintem szörnyű, és nagyon tömegstílus. Számomra undorító. Egy férfi legyen férfias. Az én barátom 18 éves, körszakáll+eléggé kigyúrt+rövid haj. Szerintem egy férfi legyen férfi. Többnyire Tom Taylor, Mexx, Reserved, Cavalli, Armani, Springfield, és Zara cuccokat hord.
2009. aug. 31. 15:46
10/22 anonim válasza:
Ők azt a stílust képviselik,amire a kiscsajok felkapják a fejüket. Baromira büszkék magukra a viselőik,de a kicsit is érettebb emberek csak mossolyognak rajta, vagy a kopaszok hátbaveregetik őket,mivan öcsém mit feszegetsz? Mert az az izomtrikós dolog nem az ő testükre illik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!