1/8 anonim válasza:
semmit csini kiscsaj vagy esetleg egy kis sport hogy izmos legyél vagy ilyesmi szemöldökodet talán szedd ki :D
és a fürdőruhást nem ajánlom borítónak :D
2/8 A kérdező kommentje:
thx
2013. jan. 20. 22:54
3/8 anonim válasza:
Semmit, persze annyi hogy sportolj, ne hanyagold el a tested, vigyázz a bőrödre mert úgy látom könnyen leégsz és ez rettentő sokat árthat. Amúgy most egy átlag kiscsaj vagy, de szerintem jó nő lesz belőled hamarosan.
4/8 A kérdező kommentje:
tavaly rendszeresen edzettem de leálltam megbántam de most rajta vagyok hogy ujra formában legyek
2013. jan. 20. 23:11
5/8 anonim válasza:
a fejedet.
Ajj most komolyan mit érdekel tök ismeretlen emberek véleménye??
6/8 anonim válasza:
szemöldöködön javithatnál, esetleg egy szép frizura.
7/8 Freshcore válasza:
ne bántsd a szemöldöködet, nagyon szép természetes arcod van. esetleg kipróbálhatod a szempillaspirált, mértékkel. legyél büszke a hajad színére, tegyél bele fonatokat, kösd fel, variáld. ne próbálj idősebbnek látszani.
és ne felejtsd el, a kevesebb néha több.
8/8 A kérdező kommentje:
utolsó nagyon köszönöm bíztató :)
2013. jan. 24. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!