Szerintetek változtassak magamon? Nem tudok dönteni.
Szerintem felesleges kés alá feküdnöd.
Ha gondolod küldj magadról egy képet, Bad Wildbaban élek, kételkedem, hogy ismernénk egymást:)
Szia!
Ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor hangsúlyozd ki azt amit szeretsz magadon. Például a szemedet. Nekem is voltak problémáim, és amikor tini voltam eldöntöttem, hogy megműttetem az orrom. A szememet és a számat szerettem, de folyton piszkáltak otthon a tesóim a "turcsi" orrom miatt. Mások azt mondták, hogy szép az arcom, de a tesóim piszkálódása rányomta a bélyeget a magamról kialakított képre. Szerencsére volt annyi eszem, hogy nem csináltattam meg. A párom szereti az arcomat, és nem tudom, hogy állna hozzám, ha megcsináltattam volna.
Maradj természetes és ne gondold, hogy csak azért mert nem túl esztétikus valami, az lehet nem szép.
# 2/6 vagyok.
Igen Bad Wildban Németországban van, azon belül is Baden Württenberg tartományban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!