Barátnőmmel szeretnénk egy 'modellfotózást' csinálni itthon, házilag magunknak. Milyen tanácsokat adnátok hozzá?
Egy kis kreativitással lehet "otthoni" körülmények között is jó fotókat készíteni, adott esetben kompakt géppel. Hangsúlyozom, most csak a kérdező konkrét esetét veszem.
Szerintem ha csak egy ilyen sorozatról lenne szó, nem kell beruházni komolyabb felszerelésre, bár tény profi körülmények között, lényegesen jobb a helyzet,de erre az esetre szerintem felesleges. A kreativitás tudná ezt pótolni...
Amit tanácsolni tudnék, első körben nézzetek meg közösen portfóliókat, ilyen témájú képeket/honlapokat. Figyeljétek a színek összhangját, a beállítást, a környezetet/hátteret. Erre jók pl. a divatlapok is. Rengeteg kép van bennük. Sőt vannak ugye ingyenesek is, pl parfümériákban vagy ruhás üzletekben.
A lényeg, hogy a képen legyenek a dolgok összhangban és változatos legyen a sorozat. Nézzetek ki pár helyet, akár a városban, akár ismerőst kérjétek meg, hogy engedje meg, hogy pár képet csináljatok a lakásában, mert az jól passzolna a kívánt kép hangulatához.
Gondolom a barátnődnek sok ruhája van, szóval azokból lehetne bátran válogatni, összeállításokat készíteni, ha meg nincsen, barátnőktől/testvértől biztosan lehet kölcsönkérni 1-1 kiegészítőt.
Nekem nagyon sok ötletem lenne a témában. Ha úgy alakul, keressetek priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!