Mit vegyek fel itthon, hogy jobban tetszek a páromnak?
Vannak ilyen sportos együttesek, megérné egy-kettőre befektetned. Olyanokra gondolok, mint pl. budmil, adidas, de ezeket olcsóbban is meg lehet kapni. Mondjuk egy fekete hosszú nadrág, meg egy rövidebb, olyanok, amik kiemelik a feneked. Tudsz bennük mozogni, de szexi is. Hozzá illő pulcsival, ha hűvösebb van, ha melegebb, egy-két testhezálló top. Ezek mondjuk boltba menetelre is tökéletesek. Persze néha meglepheted azzal, hogy egyszál vmiben állsz neki reggelit csinálni. :D
Remélem, tudtam egy kicsit segíteni. :)
Szerintem otthonra simán mehet a cicanadrág, ha jól áll, mert nagyon kényelmes és kiadja a lábad, feneked. Mindemellett az alapdarabok, tehát sima fekete, szürke, kék még olcsóak is, szóval beszerezhetsz egy párat, és váltogatni is könnyen tudod őket.
Ehhez jöhet bármilyen hosszított alap pamut felső, atléta, pulcsi.
Az én párom nagyon kedveli ezeket, de valóban igaz, hogy a barátodnak mindenben tetszel, de megértem, hogy csinosabban szeretnél kinézni otthon is, és ez alapvetően jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!