Életbevágó! Nincsenek melleim, szóval ha felveszek egy csőtoppot, akkor idomtalanul néznék ki?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 23:00
21/26 anonim válasza:
ja igen, és NE tömd ki! az kicsit nevetséges....
22/26 anonim válasza:
Ha tömöd a melled, az sokkal cikibb, mint ha "nincsenek".
Öltözz úgy, hogy ne a hátrányos tulajdonságaidat hangsúlyozd ki! Hidd el, így is akad majd elég pasi, akinek te kellesz. ;)
Egyébiránt korod?
24/26 anonim válasza:
Ha nagy a segged nekem bejönnél lapos tündérkeként is xD
F19
25/26 anonim válasza:
Szia! Ne tömd ki magad semmivel. Egyrészt gáz, másrészt minek, harmadrészt meg te is csak kényelmetlenül éreznéd magad. Valaki írta, hogy 75B felett mehet a csőtop, hát ez is hülyeség. Nem tudom, hogy lány írta-e, gondolom nem, mert a lányok azért tudják, hogy lehet valakinek 75Bs melle, attól még mindenkinek más a forma stb, lehet az egyiken szuperül áll a pánt nélküli, a másikon meg nem.. Vedd fel a toppot, nézz bele a tükörbe, mi így hogy mondjuk meg neked, hogy hogy néznél ki.. Gondolom valamennyi melled van, nem vagy valójában teljesen lapos.
26/26 Solarian válasza:
Amúgy nem hiszem el, hogy nincs melled. Már nem azért, de csajoktól mindíg csak azt hallani, hogy jaj nekik ilyen kicsi, meg olyan kicsi, meg nincs, de így ránézek, és valójában legalább 8/10es sztem a csaj. Meg a nagyonnagy melleket én sem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!