Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Életbevágó! Nincsenek melleim,...

Életbevágó! Nincsenek melleim, szóval ha felveszek egy csőtoppot, akkor idomtalanul néznék ki?

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 23:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

ha csaj vagy :D : akkor ha eléri a 75b méretet a melled, azon már megáll a csőtop és egész tűrhető - persze ha hozzá ilyen vékony őzikealkatod van.

ha hozzá egy tehén vagy akkor nem.

minden a teste többi részén, arányain múlik

pl. egy nagyon hosszú láb is azon szép akinek a törzse, karjai is hosszúak... érted talán mit akarok mondani

nekem kicsi a mellem, de a popóm is lapos hozzá, a hasam is, így felveszem. viszont ha 4x akkora csípőm lenne, nagy hájas hasam és ordenáré s.ggem, már elfilóznék rajta hátha aránytalan az összhatás:D

2013. jan. 19. 23:07
 12/26 anonim ***** válasza:
Vedd fel és kiderül :D.............................
 13/26 anonim ***** válasza:
foley, az nem semmi, nem követtem már utána a témát :(
 14/26 anonim válasza:
Kan vagy, vagy elől deszka, hátul léc?
2013. jan. 19. 23:11
 15/26 A kérdező kommentje:
Lány vagyok!Mint azt írtam, nincsenek melelim. Mi van akkor, ha felveszem a szúnyogcsípéstartóm és abba beledobálok egy-két zoknit(persze a vastagabbikat).. az úgy gáz?
2013. jan. 19. 23:13
 16/26 poiu válasza:
Szerintem ne fékelj. Saját tapasztalat (na jó tucatos, nem ezres mintán) a kisebb mell érzékenyebb. Én pl. nem ugrom a nagy mellre (nincs tejre szükségem).
2013. jan. 19. 23:19
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

miért nem veszel push-up melltartót? abban ott van vastag szivacs ahol kell és feltolja a melleidet a nyakadig :D

jó, viccet félretéve: a push up is egy bizonyos mérettől használ. ha van valami icipici mellecske amit lehet nagyobbítani?

mennyire kicsi az a kicsi?

ha 70A-s, akkor nincs mit tenni, vagy híznod kell, vagy megvárni míg megnő (ha még nőhet).

zoknit ne tegyél bele, milyen ciki lenne már ha véletlen kiesne? xD

2013. jan. 19. 23:19
 18/26 anonim ***** válasza:

Ne tömd ki szerintem.

Amúgy viseld azt,amit szeretnél,és amiben jól érzed magad.

2013. jan. 19. 23:20
 19/26 anonim válasza:
100%

Akkor miert akarsz top-ot felvenni??

Akinek kicsi a melle erdemes olyan folsot valasztani ami a mellkasnal fodros v. masnis v. vmi hasonlo van. Probalgatni kell, hogy mi a legelonyosebb.

Es NE tomd ki semmivel a melltartod.

Hidd el, nem a melled meretetol fugg, hogy jol nezel-e ki.

2013. jan. 19. 23:34
 20/26 anonim ***** válasza:
ha nagyon pici a melled, és a tested se nagy, akkor pont arányos lehetsz. ha szexis szeretnél lenni, akkor ne vegyél alá semmit, és a megkeményedő mellbimbód ahogy átüti a felsőd tökéletes hatást érhet el! :-P
2013. jan. 20. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!