Felvehetek miniszoknyát csipkés végű harisnyával? Sajnos elég vastagok a combjaim.
hát nem tom, ha magas vagy nem feltünő
mint pl nekem se
Figyelj,ezzel én is dettó ugyanígy voltam eddig...Sőt,én nem hogy minit nem mertem felvenni,még combközépig érőt sem.Pedig a barátaim szerint egyáltalán nem kellene fogynom...mert tök jó az alakom,hát kicsit husis...
Tegnap előtt este a gólyatáborba volt egy lány a gólyatáborba.Ő is kicsit husis,de sztem jól áll neki és ő azt mondta nekem h ő felveszi a szoknyát is ha úgy van kedve,mert jól érzi magát benne és ez a lényeg.És milyen igaza van,azért mert valaki kicsit husis még hordhat olyan ruhát amiben jól érzi magát.És nyilván olyan ruháink vannak amiben jól érezzük magunkat.Szerintem vedd fel nyugodtan:)
14/L
juj, 165 centinél, vastagabb combok, azmár nem annyira előnyös. a leggings-szel semmi gond, de a miniszoknyát én nem ajánlanám, bár attól függ pontosan meddig is ér
(de ez a leggings miniszoknyával, ez kb 2 éve volt divat, azóta megmaradt a 15 évesek diszkódivatjának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!