Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Általában ti milyen céllal szoktatok miniszoknyát felvenni? (Harisnyával vagy anélkül. )
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy ilyenkor zavar-e titeket, ha az utcán menve folyton megbámulják a lábatokat? Szoktátok-e "fegyvernek" használni (pl. vizsgázáskor, vagy bármilyen más helyzetben előnyszerzésre)?2011. máj. 7. 21:22
1/10 anonim válasza:
az ikea wcjében könynnen döngethessünk a pasimmal:D
2/10 anonim válasza:
utána egyetek hot-dogot is, az ott nagyon jó :)
3/10 napietus válasza:
azért hordom, mert tudom, hogy jól áll :)
4/10 anonim válasza:
a-a!! az ikeában a húsgombóc a legjobb... :P :D
azért, mert az áll jól.. --> jól érzem magam benne
5/10 anonim válasza:
Hogy ne mindig csak nadrágot hordjak, vagy mert melegem van nyáron. És mert a suliban ünnepségekre elvileg kötelező a szoknya, érettségire majd mindenképp.
15/l
7/10 anonim válasza:
Na szerinted minek? :D
Hogy meghülyítsék a férfi társadalmat azért.
Meg hogy a tavaszi autós koccanásos balesetek statisztikája növekedjen kicsit :D
8/10 anonim válasza:
Mert jól áll, szeretem, ha megnéznek és így jól érzem magam:) Meg amúgy én se akarok mindig nadrágot hordani, csini és divatos a szoknya. El tudom képzelni, hogy akár fegyvernek is használjam:D
16/L
9/10 anonim válasza:
Nagyon hosszú ideje nem hordtam miniszoknyát mert szégyelltem hogy nagyok a combjaim. Azóta rájöttem hogy egy kis mozgás és a magassarkú csodákra képes :D
10/10 anonim válasza:
Mert kellemes viselet nagy melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!