Divatos lessz még összel és jövő tavasszal a tornacipő?
"Olyan világ sose lesz, hogy a lesz az két esz lesz!"
A tornacsuka örök divat.:) De te se a divat miatt viseld. ;)
Édes jó Istenem ezek a hülye kérdések...Ha szereted a tornacipőt viseld, és szard le hogy divat vagy sem, ha szereted akkor hord!
Ha meg nem szereted és úgy hordod, akkor jó nagy segg vagy, röviden tömören ennyi a lényeg, szakadjatok már le arról, hogy csak azt hordjátok ami divatos és nem azt amit szívesen viseltek!
alap :D
a converse örök divat ha tornacpiő ha nem (ugye van tatyó meg minden )
a tornacipőt mindenki szereti de ha körülötted nem akkor alakíts ki egyéni divatot én is így voltam tavaj előtt ;)senki ne horda én belejöttem és hortam saját divatba és rögtön mindenkinek tornacipője lett de ne hidd hogy mostanság ki fog menni a divatból sztem jövőre is benn lesz :D;)
a tornacipő nem bisztos hogy konzerv..xdddd
A tornacipő mindig divat..de am.. a konzerv egy kis időre kiment a divatből..nemvolt olyan népszerű
21:15, ott a nagy igazság! Miért nem mindegy, hogy divatos-e, ha neked tetszik és jól érzed magad benne?
Egyébként a tornacipő mindig divatban marad.
köszia a válaszokat
am meg imádom a tornacipőket
jöhetnek még válaszok vélemények:Dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!