Hölgyek, akik miniszoknyát hordtok nyáron, mekkora a comb kerületetek, kb. közép tájon, ahol a miniszoknya véget ér?
Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi lennék rá, mert minden vágyam, hogy szoknyát viseljek, de úgy gondolom az én elefánt lábaimmal nem lehet.
Másik, hogy mit gondoltok hány éves korig lehet hordani?
[link] Ilyesmire gondolok és
NEM ilyenre: [link]
2013. jan. 18. 12:30
1/9 anonim válasza:
nem szamit szerintem az hogy tenyleg elefant labaid lennenek, ha magabiztos vagy az biztosan belyon majd minden ferfinek, neaggodj.
a lenyeg hogy magadhoz illo es stilusut valassz ami nem ut ki a stilusodtol, nagyon :D
2/9 anonim válasza:
mutass képet a lábadról, egyszerű
3/9 anonim válasza:
Kifejezetten szexis a telt, formás comb. Nekem legalábbis nagy vonzerővel bír.
4/9 anonim válasza:
szerintem a miniszoknya nem középtájon ér véget... lemértem, középtájon 40, ahol szerintem a miniszoknya véget ér ott 45. minden nyáron hordok miniszoknyát, 28 éves vagyok, a most következő nyáron már 29 leszek. szerintem nyáron azért azzal érdemes vigyázni, hogy narancsbőrös, viszeres, nagyon fehér lábhoz nem túl esztétikus... nekem igen vékony lábam van, de nem csont és bőr, hanem csont izom és bőr. ha izomtól vastagabb egy comb az szerintem szép és dicséretes (na nem gyorskorcsolyázó vastagságú), de ha hájtól az miniszoknyában nem túl szép...
5/9 anonim válasza:
mondjuk azt nem értem (és ezt igazán megmagyarázhatnád), hogy ha nem vagy elégedett a lábaiddal, akkor miért szeretnél kimondottan miniszoknyát hordani?? a miniszoknya lényege pont az, hogy hangsúlyozza a lábat, amit akkor érdemes, ha az hosszú combú, formás, nem pedig rövid, oszlop láb. hangsúlyozd az öltözékeddel azt, ami szép, és leplezd azt, ami kevésbé. azt hittem ez alap!
6/9 anonim válasza:
Ne mástól várd a megnyugtatást, hogy hordhatsz-e miniszoknyát, vagy nem. Lehet, hogy sokan azt mondják, hordhatsz, de úgysem fogod benne jól érezni magad, ha nem vagy elégedett a lábaiddal, comboddal. Viselj inkább térd felett érő szoknyát, az is van olyan csinos, és sokkal több nőn mutat előnyösen, mint egy miniszoknya.
7/9 anonim válasza:
Megmértem neked. 52 cm a combom átmérője a közép tájon. Én mondjunk annál rövidebb szoknyát már nem vennék fel. Amit belinkeltél az első már az is határeset.
Én ennél rövidebbet már nem veszek fel:
8/9 anonim válasza:
45 cm az átmérő középtájon, ahol kb. véget ér a szoknya.
9/9 TXCowboy válasza:
45? Nekem a bicepszem annyi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!