Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miniszoknya ilyenkor? Nem...

Miniszoknya ilyenkor? Nem fázhat a lába?

Figyelt kérdés
Barátnőm még mindig rendszeresen miniszoknyát vesz fel, azt mondta nem fázik, ilyenkor délután már szerintem sincs hideg, de reggel az van. Aki hasonló helyzetben van, tényleg nem fázik reggel sem? Valamint van olyan hogy bugyit sem vesz, nem árt meg ez neki? Később lehet ettől valami betegsége?
2012. nov. 13. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Miniszoknyában vagyok mindig, de ilyenkor már vastag pamutharisnyával hordom csak. Úgy melegebb mint egy farmer.

Na de bugyi nélkül?? Hát szép fertőzéseket fog kapni, meg felfázik. Elég hülye.

2012. nov. 13. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is szinte mindig miniszoknyát hordok, de vastag harisnyával :) Egyáltalán nem fázok :)A bugyi kérdés már érdekesebb... Könnyen összeszedhet fertőzéseket, vagy felfázhat.
2012. nov. 13. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Nyilván harisnyanadrágot húz, ha mégsem, akkor az valóban eléggé ciki november közepén! A hideg érzet rengeteg dologtól függ. Hőmérséklet, páratartalom, szél, illetve hogy valójában mennyi időt kell kint töltened. Nagyon fontos a cipő kérdés is, ha csizmában vagyok miniben sokkal jobban bírom, mintha sima magasszárú cipőben!

Még egy praktika: egy plusz vastag zoknit szoktam a lábamra húzni a harisnyára. Persze úgy, hogy ne látszon ki a csizmából!

2012. nov. 13. 17:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem húz harisnyanadrágot, viszont a lábán csizma van. Elég régóta játssza hogy csak farmerhez vesz bugyit, de azt meg ritkán hord. Igazából attól ijedtem meg hogy még az én viszonylag hideg kezemhez képest is milyen hideg volt a lába és a közte lévő dolog. :) De rákérdeztem és azt mondta hogy így kellemes, nem fázik. Hát nem tudom, nem szeretném hogy komolyabban felfázzon. :/
2012. nov. 13. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ezt bugyi dolgot nem igazán értem, szerintem az hőmérséklettől függetlenül is szükséges, alapvető ruhadarab.

Ami pedig a szoknyát illeti: örülj neki, hogy ilyen csinos és nőies megjelenésű a barátnőd! Ritka kincs az ilyen! :-)

(Bár egy (nejlon)harisnya azért tényleg kellene mindenképpen hozzá.)

21/f

2012. nov. 13. 22:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Mezítláb van a csizmában novemberben????

Nem hiszem. Épeszű ember nem tesz ilyet. Még nadrág alatt is hordok harisnyát az esetek 99 %-ban, nemhogy szoknyához!

2012. nov. 15. 09:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ez van, csak nadrághoz hord bugyit mert az kényelmetlen nélküle... Eleinte megvolt róla a véleményem, de már nem zavar. Legfeljebb zokni van a csizma alatt. a comb és lábszár nincs védve semmivel. :/
2012. nov. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!