Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők ha 3 dolgot le kéne...

Laci911 kérdése:

Nők ha 3 dolgot le kéne írjatok, hogy egy férfi, hogyan nézzen ki akkor mik lennének azok?

Figyelt kérdés
Tehàt mi vonzz titeket?Mi ami titeket meg fog?

2013. jan. 17. 21:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Semmi baj nincs a barna hajúakkal, csak annyi, hogy nekem a szőke jobban bejön. Azért, mert te barna hajú vagy, és nekem pont a szőkék tetszenek jobban, nem kell itt játszani a sértődékeny királykisasszonyt. Gondolom nem az az életcélod, hogy engem lenyűgözz, szóval nem értem, ezen minek háborodsz fel. Egy hülye kérdésre válaszoltam. Talán szedjél magadra egy kis önbizalmat és toleranciát, aztán lesz csajod.
2013. jan. 17. 22:27
 12/19 anonim ***** válasza:

- sötét, hosszabb, kócos haj

- barna szem

- lágyabb vonások, őszinte, nyílt, kedves tekintet, huncut mosoly

21l

2013. jan. 18. 00:15
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
6os ha valaki nem tud szoveget ertelmezni az te vagy libacska.
2013. jan. 18. 05:07
 14/19 anonim ***** válasza:
Pedig a szőke, jóképű-s válaszoló tényleg a kérdésre válaszolt, nem értem a felháborodott úriember megnyilvánulását. Mégis mi a bajod ezzel a válasszal? Neki ez tetszik, másoknak meg nem. Had legyen meg mindenkinek a saját véleménye.
2013. jan. 18. 09:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Ahogy azt már sokan írták, elsősorban legyen ápolt. Ezen kívül nincs is nagyon más elvárásom. Nem elvárás, de valahogy mindig a vékony, már-már gebe srácokra bukom. Amúgy volt már szőke, barna, kék szemű, magas, alacsony (nálam is alacsonyabb), szóval külsőt illetően tényleg nincs sok elvárásom. A lényeg az, hogy megfogjon benne valami - na és persze a belső.

24L

2013. jan. 18. 12:26
 16/19 anonim válasza:

Úgy látom, hogy itt a válaszok értékelése nem intelligencia, hanem önértékelés alapon megy. Hogy kinek mi tetszik, az relatív, most ha neki a szőke magas, akkor neki az, ez csak egy hülye sztereotípia, hogy a mesebeli herceg szőke, fehér lovon... Léteznek ilyenek a való világban is, nem kell egyből egy üres kirakati bábúval azonosítani. A másik meg az, hogy 3 külső tulajdonság volt a kérdés, amit valóban nem sokaknak sikerült értelmezni, mit is jelent...

Ami engem illet, nekem jobban bejön a sötét haj, a szép szem, mindegy milyen színű, csak fogjon meg a tekintete és az őszinte mosoly. Úgyhogy kedves 12es, nem fogunk összeveszni a pasikon :)

20L

2013. jan. 18. 13:22
 17/19 A kérdező kommentje:
Sem szőke sem kék szemem nincs.Testalkatom átlagnál vékonyabb de europai átlag azért megvan nos nem hazudok van 1 szuvas fogam....régebben nagyon kövér voltam 100kg fölött..Az öltözködésem dán casual szeretem a részletessget.Legtöbb esetben a kék szemű nőknek jövök be nem kizárt az sem sem hogy szőke és kék szem őket vonzom.De nekem a barnásabb bőr és fekete hajú nők jönnek be ...Amúgy sötét barna szemem van és sötétebb barna hajam van...
2013. jan. 18. 14:47
 18/19 anonim válasza:
Ne is haragudj, de ezt ki kérdezte? Hogy jön ez az eredeti kérdéshez? És mi célt szolgál a válaszod?
2013. jan. 30. 00:28
 19/19 anonim válasza:

- 180 cm +

- elegáns

- borosta/szakáll

2013. okt. 11. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!