Nők ha 3 dolgot le kéne írjatok, hogy egy férfi, hogyan nézzen ki akkor mik lennének azok?
-Humoros
-Nézzen ki férfiasan
-Tudjon táncolni
-Legyen intelligens
-Udvarias
-Segítőkész
-és normális!!!!!
1. legyen magas. 185+
2. legyen ápolt, de ne piperkőc módon
3. látszódjon rajta, hogy okos. Ez nehezen leírható, de vmi olyasmire gondolok, hogy legyen nyílt, őszinte a tekintete, legyen szép mosolya (szuvas fogak nuku).
Az első mindenképpen az ápoltság. Ez nagyon fontos. Ha ápolatlan szaga van, vagy csimbókos, zsíros haja van, vagy hasonlók, azt nem bírom.
A második a testalkat. Ne legyen szélsőséges: nagyon pici, hórihorgas, nagyon sovány, vagy 150-200 kg-s húspogácsa, túl izmos... Személy szerint nekem jobban tetszik ha kicsit pocakos, mint ha sovány.
Legyen haja! Az nem baj, ha kicsit kopaszodik, de legyen!
+1.) Jó, ha nagy, széles kezei vannak. :)
Konkrét ideálom nincs, mindig egymástól teljesen különböző típusú pasik tetszettek meg. A párom is, amikor megismertem, szinte teljesen az ellentéte volt az exemnek külsőre.
jajj ez a magas szőke meg piszkosul jóképű annyira gáz már nem az a kérdés hogy a latinamerikai sorozatokban milyenek vannak...
20/F kérdésre nem válaszolnék ;)
az a bajom hogy mindenki a szőke herceget várja a szamarával
mi a baj a barna hajúakkal
1. Magas :3 de olyan húsos picit rádolgozott test (testalkatot ritkán nézek de ez a legjobb *-*) :D
2. Egy vad férfias arc (tudjon játszani a mimikával :3)+borosta (arcszőrzetet is nagyon szeretem)
3.kócos haj nyáron pedig ha vizes nyalja hátra teljesen :3
A szemeit imádom a sötét szemű srácokat, főleg ha szemüvegesek és az jól is áll nekik.
A cipőjét, nagyon sok mindent elárul.
Valamint az összképet, hogy arányos legyen, és az egész összkép harmonikus legyen. Szóval hogy jól érzi e magát a bőrében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!