Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 85/B mellméret nagynak számít?...

85/B mellméret nagynak számít? Hogyan képzeljem el, mégis mekkora az ekkora méret?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal ismerkedem neten keresztül. Mikor leírta az adatait, ezt is beleírta, képet még nem küldött magáról. Nem értek a női melltartók méretezéseihez, fiú vagyok. :D Nagy segítség volna az is, ha valaki tudna linkelni ide, vagy privát üzenetbe ekkora méretű melltartóról/mellekről képet. Nem kötelező sajátról, bár ha az lenne se derülne ki egy ilyen anonim oldalon.

25/F

2013. jan. 17. 07:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Oké, köszi az újabb válaszokat is. Akkor most már tényleg nem tudom mi van, de kíváncsi vagyok rá élőben, már mint a lányra s nem csak a melleire. :)
2013. jan. 17. 13:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Majd írsz a találkozás után?
2013. jan. 17. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az fix hogy a súlyáról hazudott, mert ez a súly ehhez a magassághoz már beteges, anorexiás lenne, ilyenkor már a mell sem marad meg... tehát nem lehetne 85/B... az egy átlagos egészséges nőnek a mellmérete. Nem nagy, nem kicsi.

Mondjuk lehet kamu... milyen nő adja meg az ismerkedés elején az ilyen méreteit?? Ez egyáltalán nem nőre vall... vagy legalábbis nem egy normális nőre.

2013. jan. 17. 14:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem volt elég ennyi válasz. A B egy teljesen nromális nagyságú mell. A 85 se túl nagy, de ne egy vézna csajra számíts (ez alapján a melltartó méret alapján). Szerintem ha igaz a magassága és a súlya, akkor rossz méretű melltartót hord, mert lehetetlen hogy minden stimmeljen. Én 1 kg-mal vagyok nehezebb nála, és jóval alacsonyabb vagyok, így hordok 75-öset.
2013. jan. 27. 13:44
 15/21 A kérdező kommentje:
Azért köszi, h vetted a fáradtságot, h válaszolj, még ha nehezedre is esett! :)
2013. jan. 27. 14:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha 180 magas, akkor nem olyan nagy az a 85-ös. Arányaiban kell nézni emberek. Ez még lehet a szélesebb mellkas is, ha a csípője is ekkora, akkor kifejezetten nőies. A legkisebb átlag méret a 75, ez alatt már nagyon mininek kell lenni. A túlsúly mondjuk olyan 90 körül kezdődik.
2013. jan. 28. 14:39
 17/21 A kérdező kommentje:
Szerintem már 80 kg is túlsúlynak minősülhet. :P
2013. jan. 29. 06:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Mikor fogtok találkozni?
2013. jan. 29. 09:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Jah,és a 85B egy dolog. Átlag 75B-s meltartóim vannak.Tegnap vettem egy gyönyöörűszép 90B-set a kínaiban...kicsit elszámozták :)
2013. jan. 29. 09:10
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem azért!Volt osztálytársam vékony csaj ,és neki is kb ekkora lehet a melle!

Nem feltétlenül jelenti azt,h valakinek akkora a melle h dagadt

2013. máj. 9. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!