Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok blúzt és kosztümöt...

Hol tudok blúzt és kosztümöt venni Budapesten? 80E a melltartó méretem.

Figyelt kérdés
80E melltartó méretem van, és nagyon nehezen találok blúzt, kosztümöt magamnak. A 42-es szűk mellben, a 44-es már nagyon nagy derékban. Végigjártam már a Zara-t, Cameio-t, H&M, Mark & Spencert stb, de nem találok jó méretet. Az Ulla Poppkins-ban csupa nagyon nagy van. Hol nézzek még szét?

2012. dec. 9. 13:54
 1/4 anonim válasza:
sajnos nem tudok neked segíteni, de gyönyörű alkatod lehet. fantasztikus méret, imádom az ilyet :DDD
2013. jan. 16. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy vedd meg a 44-eset és varrónővel szabasd át magadra. esetleg a nincs rá időd akkor a blúzra tegyél fel egy derékövet ami eltakarja, hogy ott kicsit bő lenne.
2013. jún. 7. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is ez a problémám, ezért ritkán viselek blúzt. Ha lehet, vegyél olyan fazonút, amin máshol vannak a gombok, vagy "átlapolós", esetleg nincs rajta gomb(mint a népi blúzokon). Végső esetben, aláveszel egy szép topot, és nem gombolod be végig.
2014. szept. 15. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen...átérezzük a helyzetet...hidd el a 75G sem egyszerű...
2014. szept. 16. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!