Már 3hete nem láttam a barátomat, de most végre tal álkozunk. Mit vegyek fel, hogy nagyon tetszedjek neki?
Figyelt kérdés
Szeretném,ha édeskének találna,de fogalmam sincs,hogy milyen ruhát vegyek fel.2009. aug. 29. 16:30
1/5 anonim válasza:
szerintem nem kell annyira kiöltözni, úgyis alig várja, hogy lásson, 3 hét után nem hiszem, hogy a ruhádra fog koncentrálni :-) legalábbis én nem azt tenném...mindegy milyen ruhában leszel, tetszeni fogsz neki.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem igazad van.Köszi szépen a tanácsot.
2009. aug. 29. 16:44
3/5 anonim válasza:
Szerintem is azt várja a legjobban, hogy láthasson :D De ha igazán dögös akarsz lenni akkor vehetsz fel piros-(felhívja a figyelmet:D) felsőt egy szép riflészoknyával és kicsit magossarkúbb cipővel. Nem kell annyira kiöltözni, de szerintem nem árt ha mégis elegánsabban mész. Kellemes időtöltést :)
4/5 anonim válasza:
meztelen vagy fehérneműbe a pasik azt szeretik:D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. aug. 30. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!