Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy tetszedjek a...

Mit tegyek, hogy tetszedjek a fiúknak?

Figyelt kérdés
Azért írom ide,mert itt többen olvassák.Az a gondom,hogy ha társaságban vagyok nagyon rosszul esik,hogy senki sem keresi a társaságomat,az igaz,hogy nehezen tudok megnyílni az emberek előtt,de annyira nehéz.Sokak szerint a külsőm tetszik a fiúknak,de nem vagyok bátor se beszédes,azt szeretném kérdezni,hogy mennyire számít a megnyílvánulás,nagyon félek,hogy emiatt elutasítanának.volt egy olyan helyzet nem régen,hogy udvaroltak nekem és a barátnőm állandóan közbe szólt,hogy lehet ilyen?lehet azért tenné,mert féltékeny vagy ,mert azt gondolja,hogy le tudná nyúlni?Bocsánat,hogy ennyit írok,de érdekel,hogy ti szerintetek,mi lehet a hiba bennem és ,hogy mit kellene tennem.
2011. aug. 14. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

Barátnőd le akarta vagy már le is nyúlta azt a srácot mert köcsög!Nem is lehet az ien embert barátnőnek nevezni!

Szerintem nyílj meg nem kell félni senki se fog ezért bántani,légy önmagad,légy vidám aki nem fogad el így azzal nem kell foglalkozni ennyi

20/F

2011. aug. 14. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Először is tanulj meg helyesen írni. De tényleg, taszító, ha egy lány nem tud helyesen írni (tetszedjek). Dobsz képet PÜ-ben, és elmondom miért nem közelednek
2011. aug. 14. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Egyet értek az első válaszolóval. Szemét volt a "barátnőd".Merj megnyílni és fel fognak figyelni rád,légy önmagad. :D
2011. aug. 14. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Tetszedjek? az milyen szó?:DDD

Egyébként, hogy válaszoljak is: régebben én is eléggé iylen voltam, eléggé csendes, és nem nagyon nyíltam meg. Meg hát talán még most is ilyen vagyok egy idegen társaságban, de most már könnyebben megnyílok. Nekem sokan azt mondták akik megismertek, hogy milyen jó fej vagyok, stb stb, kár hogy ilyen zárkózott vagyok és nem ismertek meg hamarabb... illetve azt mondta valaki, hogy általában az ilyen zárkózottam lányoktól úgymond "félnek" a fiúk, mert olyan rejtélyesek vagyunk meg minden...igazából nemtudom elmondani hogy én mitől lettem nyíltabb, de szerintem lazán barátkozz,bezélgess emberekkel, ha társaságban vagytok, szólj hozzá a témához,stb...menni fog hidd el(: szerintem nem kell a társaság középpontjában lenni, valaki majd észrevesz(:

2011. aug. 14. 17:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért írok össze-vissza,mert nagyon ideges vagyok miatta.Képet meg felesleges felraknom,mivel az arcommal biztos,hogy nincsen baj.köszönöm a válaszokat!!
2011. aug. 14. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!