Mit tegyek, hogy tetszedjek a fiúknak?
Barátnőd le akarta vagy már le is nyúlta azt a srácot mert köcsög!Nem is lehet az ien embert barátnőnek nevezni!
Szerintem nyílj meg nem kell félni senki se fog ezért bántani,légy önmagad,légy vidám aki nem fogad el így azzal nem kell foglalkozni ennyi
20/F
Tetszedjek? az milyen szó?:DDD
Egyébként, hogy válaszoljak is: régebben én is eléggé iylen voltam, eléggé csendes, és nem nagyon nyíltam meg. Meg hát talán még most is ilyen vagyok egy idegen társaságban, de most már könnyebben megnyílok. Nekem sokan azt mondták akik megismertek, hogy milyen jó fej vagyok, stb stb, kár hogy ilyen zárkózott vagyok és nem ismertek meg hamarabb... illetve azt mondta valaki, hogy általában az ilyen zárkózottam lányoktól úgymond "félnek" a fiúk, mert olyan rejtélyesek vagyunk meg minden...igazából nemtudom elmondani hogy én mitől lettem nyíltabb, de szerintem lazán barátkozz,bezélgess emberekkel, ha társaságban vagytok, szólj hozzá a témához,stb...menni fog hidd el(: szerintem nem kell a társaság középpontjában lenni, valaki majd észrevesz(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!