Ha egy pasi nőnek érzi magát és úgy is viselkedik,
akkor a nők befogadják őt mint barátnőt?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 11:46
1/8 anonim válasza:
Én nem fogadnám be. Azért mert egy férfi nőnek érzi magát, attól még férfi.
2013. jan. 15. 11:52
2/8 anonim válasza:
A nő-imitátor nem tetszik senkineeeek
Se gyereknek, se nőnek se férfineeeek
(...)
Egy biztos van az életben
Nő-imitátor nem lennééék soseeeem...
(L'art pour L'art)
2013. jan. 15. 11:53
3/8 anonim válasza:
Ha valaki nőnek néz ki, nőként viselkedik, nőként érez és gondolkodik, akkor az nő, és tök mindegy, hogy állva, vagy ülve pisil-e. A barátnőség meg személységfüggő, erről nem tudok nyilatkozni.
2013. jan. 15. 11:53
4/8 anonim válasza:
Én befogadnálak :))
2013. jan. 15. 13:59
5/8 anonim válasza:
Miért barátnő akarsz lenni? Miért nem leszel simán csak barát? Nekem mindegy, hogy a barátaimnak milyen a szexuális, vallási, vagy akármilyen beállítottsága. Ha szeretem őket, olyannak szeretem, amilyenek igazából. Ha férfi vagy, de nőnek érzed magad, akkor elfogadlak olyannak. Ha csajos dolgokról akarsz beszélgetni, akkor arról beszélgetünk. Ha van egy meleg barátom, aki nem szeret shoppingolni, nem bírja a női dolgokat, de él-hal a fociért, akkor focit nézek vele és nem traktálom az új ruháimmal. Ennyi. Mindenkihez úgy állok hozzá, amilyen személyiség.
2013. jan. 15. 16:28
6/8 anonim válasza:
Attól hogy valaki férfi testbe születik, még nem feltétlen férfi. Egyműtét előtti transznemű nő is nő, csak a teste nem olyan mint a nők nagy részének.
A nők mint halmaz eléggé tág fogalom, elég sok társadalmi, etnikai és egyéb halmazt ölel fel. A transzfóbia mértéke sokkla inkább ezektől függ.
Van ahol elfogadóbbak, van ahol meg akarják ölni. Sajnos ez van, de jó élő példákkal, és sok sok magyarázással jobbát tehető a világ.
2013. jan. 17. 17:21
7/8 10 deka farhát válasza:
A páromnak van egy meleg ismerőse, ők pl. össze szoktak ülni úgymond "csajos csevej"-re :)
Mondjuk az illető nem érzi magát nőnek, csak simán homoszexuális. Azt se szivárványba öltözve hirdeti utcai felvonulásokon, inkább úgy van vele, hogy ez az ő magánügye, és nem erőlteti rá másra. Viszont tényleg vannak nőies dolgai, pl. baromira szeret pletykálni :)
2013. jan. 18. 08:29
8/8 anonim válasza:
A barátság ember függő. Nálam ez nem lenne akadály egy barátsághoz, de ez a személytől függ leginkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!