2013-ban divat lesz a trapéznadrág?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 22:54
1/13 anonim válasza:
Nem valószínű... de mit számít ez? Attól még hordja akinek az tetszik... én is ezt hordom általában.
2/13 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. Mit érdekel mi a divat? Hordd ami tetszik.
3/13 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem, mert szerintem nagyon csúnya. Amúgy nagy divatházak bemutatóin már 2 éve is lehetett velük találkozni, de a fast fashion üzletekben még csak 1-2 darab kúszott be a kollekciókba. Remélem ez a tendencia marad, mert az a néhány darab belefér, de hogy 50 termékből 25 trapéz legyen, na az sok lenne.
4/13 anonim válasza:
Engem sose érdekelt mi a divat, imádom a trapézgagyákat. Ezt a csőnacit vagy mi ez... ami most divat, nem tudnám hordani.
5/13 ívy1 válasza:
Ahogy látom továbbra is a csőnadrág meg a leggingsek maradnak,én is ezeket szeretem de nem a divat miatt,és ha neked a trapéznadrág tetszik ne a divatot nézd, hord nyugodtan.
6/13 anonim válasza:
Szerintem nadrág terén elsősorban azt kell figyelembe venni, hogy mi áll jól neked. Attól, hogy a csőnadrág a divat, lehet hogy neked épp az egyenesszárú vagy a trapéz fazon áll jól. Szóval hordd csak nyugodtan, amelyik tetszik magadon, ne érdekeljen, épp mire mondják, hogy divatos.
7/13 anonim válasza:
Külföldön már régen az, idén is az lesz. Mi meg le vagyunk maradva, teljesen kiszámíthatatlan, mikorra gyűrűzik be ide is egy máshol már rég lejárt divathullám.
8/13 anonim válasza:
Az utóbbi időben egyre több divatanyagban feltűnt, de szerintem a magyaroknak jó időbe bele fog telni mire megint mindenhol csak azt lehet kapni.
9/13 anonim válasza:
Utolsó: Remélhetőleg ez soha nem fog megtörténni.
10/13 anonim válasza:
Szerintem ha a divatbemutatókon csak a trapéznadrágokat nyomatnák, akkor sem jönne újra divatba, a legtöbb ember utálja. Nekem személy szerint nincs bajom vele, bár az extra trapézt már én sem szeretem, de egy egyenesszárú nadrág elég jól mutat rajtam. :) Szerintem mindenki hordja azt, amit szeret és jól áll neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!