Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lesz-e még valaha divat a...

Lesz-e még valaha divat a trapéznadrág?

Figyelt kérdés
Nem is divat, hiszen pl. tavaly is azt mondták, hogy visszajön a divatba a trapéz, mégsem hordta szinte senki. Inkább arra gondolok, hogy fogják-e újra viselni az emberek ezt a nadrágtípust. Mármint napi rendszerességgel. Emlékszem, hogy amikor gyerek voltam, olyan 2004 körül, még mindenki trapézt hordott, manapság viszont már mindenkin csõgatyót. Örökre kimentba divatból? :( 15/L
2012. márc. 4. 02:57
1 2
 1/11 anonim válasza:
51%

Hogy visszajön e nem tudom!

De én is imádtam ezeket a fazonokat!

A cső már nem annyira a nagy kedvenc de mégis csak ilyen nadrágjaim vannak mert ez a divat!

Örülnék én is ha vissza jönne!

Valamikor tuti lessz még menő az is! :)

2012. márc. 4. 06:51
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem fokozatosan fog bejönni, szóval évről évre egyre többen fogják hordani. egyébként én utálom ezt a fazont (lehet változni fog a véleményem), szóval biztos nem venném mégm fel.
2012. márc. 4. 08:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a trapéznadrágot, és most is szoktam hordani. Marhára nem érdekel, hogy ma nem divatos. Ha tetszik nekem, akkor hordom és kész. Sőt így még jobb is, mert nem jön velem szembe minden percben valaki ugyanolyan nadrágban.
2012. márc. 4. 10:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan vissza fog jönni, lesz még, amikor vérciki lesz a csőnadrág.
2012. márc. 4. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de én fel nem fogom venni. Sokkal alacsonyabbnak és tömzsibbnek nézek ki benne.

19L

2012. márc. 4. 11:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a trapéznadrágok jönnek be. A csőgatyát utálom.
2012. márc. 4. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Minden fajta nadrágot szeretek, és hordom is őket: van extra trapéz, enyhén trapéz, egyenes, csőszárú.

magas vagyok és vékony, tehát mind jól áll.:-)

27/n

2012. márc. 4. 16:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem MINDENKI olyan nadrágot hordjon ami jól áll neki. A tehén ne vegyen fel cicanacit,az alacsony ülepes nacit, a felhőkarcoló csőnacit. Érted... Ha jól áll hord azt. :)
2012. márc. 4. 21:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Túl kéne lépni lassan ezen a divat, tehát csak ezt hordom mentalitáson, nagyon ronda egy cspgatyás tehén, és elég ijesztő egy cingár, méter széles nadrágszárral... :S

Amúgy szerintem 1-2 év, és magyarországra is visszatér, külföldön már sok hlyen hordják a civil emberek. De itt a szuper divat mindig késik pár évet, csak mert ebben is ilyen fejlettek vagyunk. :D

2012. márc. 5. 10:24
 10/11 anonim válasza:
91%
Embere válogatja, de számomra egyértelmű, hogy a trapéz a nyerő! És nagyon remélem, h vissza jön a divatba. Fel nem foghatom, hogy miért jó felvenni egy olyan nadrágot (ráadásul sovány,-kövér,-kacska lábú...stb ember egyaránt felveszi) ami totálisan rásimul az egész lábra, és olyan, mintha harisnyát viselnének. Én csak röhögni tudok azokon, akik még sportcipővel is felveszik és úgy néznek ki, mint Tapsihapsi! Oké, hogy bele lehet húzni csizmába, és úgy jól néz ki, de könyörgöm, ne azt hordjuk már egy elegáns magassarkúval meg sportcipővel!!!:s Sztem a divatnak ez a leggázabb szüleménye! Én még otthon sem hordok ilyeneket, sosem értettem, miért lehet tetszetős az, ha a nadrágnak már a bokánál vége van.. Szeretem ha rásimul a fenekemre, meg kicsit a combomra a nadrág, de lefelé már bővüljön, mert szép formát ad minden lábnak! Ezzel soha sem lehet mellé fogni. Mindenhez és minden alkalomhoz illik, ráadásul bármilyen cipővel jól néz ki! Az alacsonyakat nyújtja, a magasakat alacsonyítja, a kövéret karcsúsítja, a vékonyat vastagabbnak mutatja-ÉS EGYIK SEM ROSSZ!!!!! Nem is értem, miért nem mentek már ki a divatból a legging és társai!!!!!:D:D:D
2012. dec. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!