Szerintetek lesz még valaha divat a trapéznadrág?
Figyelt kérdés
Emlékszem, még néhány éve mindenki trapázgatyót hordott. :-) Ti szeretitek a trapéznadrágot? Szerintetek valamikor még divatba fog jönni, vagy most már örökké a csőnaci marad a divat?2012. aug. 15. 08:31
1/19 anonim válasza:
Már a trapéznadrág a divat amúgy, csak még nem nagyon hordják. Pár hónap és megint mindenkin az lesz.
Sokkal jobban szeretem, mint a csőnadrágot.:)
2/19 anonim válasza:
Mindig visszajön minden előbb utóbb, láttam én is friss idei kollekciókban trapéznacit. Érdemes eltenni minden fazonút :)
4/19 anonim válasza:
én spec nem szeretem. inkább az egyenes vagy csőnadrág.
5/19 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy egyszer még divatba jön. A trendek mindig körforgásban vannak: nincs új a nap alatt! :)
De egyébként szerintem farmerben az a lényeg, hogy neked melyik fazon áll jól, nem az, hogy mi épp a farmerdivat! Sokkal jobban öltözöttebnek hat az ember ha a neki megfelelő nadrágot hordja, mintha a divatosat hordaná, ami előnytelen rajta. :)
6/19 anonim válasza:
Lehet, hogy divatba jön, de remélem nem.:D
7/19 anonim válasza:
persze, hogy lesz divat. volt is már többször. mint ahogy ezek a szűkszárúak is. a divat mindig rotálódik.
8/19 anonim válasza:
Egyszer biztosan.De én akkor sem fogom hordani,mert utálom.
9/19 anonim válasza:
Fúj szerintem botrányosan csúnya. :D Én sose szerettem
10/19 anonim válasza:
Sajnos a minap láttam egyet az üzletben.. Remélem, mellette még lehet majd kapni csőnadrágot is, mert ha fizetnének, se húznám fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!