Emlékszem, még néhány éve mindenki trapázgatyót hordott. :-) Ti szeretitek a trapéznadrágot? Szerintetek valamikor még divatba fog jönni, vagy most már örökké a csőnaci marad a divat?
Szeritnem klassz a trapéznadrág. Most még csak ez a sok gagyi csőnadrág kapható. Komolyan mondom egy hülye vesz fel ilyeneket.
2012. aug. 15. 11:42
12/19 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell megjegyzéseket tenni, meg fújolni. Nem tetszik, nem hordjátok, kész.
Nekem sem annyira jön be (bár van egy-kettő itthon), de a csőgatyát is utálom.
Az egyenes szárút szeretem, meg a bő, de alul gumival összehúzott törökös fazont.
2012. aug. 15. 11:58
13/19 A kérdező kommentje:
Én egyaránt szeretem a csőnadrágokat és a trapéznadrágokat is. Csak az bánt egy kicsit, hogy alig lehet kapni az üzletekben trapéznadrágot, míg csőnadrágból mindenféle színűt és mintájút... Én szeretem a trapéznadrágot, valamint az egyenesszárú nadrágokat is, mert van rajtam jó pár kiló felesleg, és előnyösebben áll rajtam, mint egy feszülős csőnadrág. :)
2012. aug. 15. 12:20
14/19 anonim válasza:
Használt ruhaüzletekben van trapéz nadrág, én is ott vettem az egyiket (H&M-es amúgy).Én női terepmintás nadrágot szeretnék venni (ami ilyen bővebb egyenes szárú), de sehol nem találok, még használtan sem:-S
2012. aug. 15. 12:46
15/19 anonim válasza:
Külföldön már divatban van, csak mi magyarok sajnos körülbelül 3 évvel le vagyunk maradva nyugathoz képest. A divat mulandó, a stílus örök, tehát valószínűleg még többször trendi lesz a trapéz nadrág, de szerintem nem azt kell nézni, mi az aktuális divat, hanem, hogy mit szeretsz, miben érzed jól magad és mi áll jól.
Én például sosem vennék fel trapéz nadrágot, mert borzalmasan hülyén festenék benne, amúgy is hidegen hagynak a divatok.
2012. aug. 15. 13:04
16/19 anonim válasza:
Nekem azért nem tetszenek, mert hülyén nézek ki bennük, de láttam már lányt akinek jól állt(nagyon magas volt és vékony). Amúgy Zarában is van, ez egész jó:
Tök durva,pár éve én is trapézt hordtam,eszembe nem jutott volna csőnadrágot felvenni,most meg már jó ideje csak csőnadrágot hordok,és fel nem vennék még 1x trapézt.Nem is értem hogy bírtam hordani.Egyszer biztos visszajön a divatba,hisz a divat ismétli önmagát,de szerintem az nem most lesz.
2012. aug. 16. 02:14
19/19 anonim válasza:
Én nagyon szerettem a trapéz szárú nadrágot. Remélem lehet majd kapni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!