Melyik az abszolút kedvenc, imádott ruhadarabotok?
Egy vas karpánt kelta mintával, és egy talpig érő szatén-bársony-csipke szoknya :)
22/L
egy mentazöld póló, aminek tök aranyos mintája van: cukorkák, csoki meg ilyenek. =) Ha már fogyózni kell, legyen rajtam vmi "édes" is. =) Na meg a szivárványos övem, sálam és cipőfűzőm... védjegyeim lettek mára. :D
16/L
egy trapéz farmergatya
a lábamközt teljesen kikopott, de nincs szívem kidobni :)
regebb volt egy bo szurke farmerem erdekesen vagott zsebekkel, tok kenyelmes volt, imadtam! szo szerint addig hordtam amig teljesen le nem szakadt rolam.
jelenleg.... nem tudom ha van abszolut kedvenc de a topban vannak: egy zold pant nelkuli top, egy szurke horgolt szvetter, egy opartos mintja turkiz-feher top, 1 sima fekete bolero es egy osszevissza mintas piros etnies szimat szatyor.
esprit ora (inkabb karkotonek nez ki, irto sokba kerult de megerte kiszenvedni az arat)
nagy kerek fekete fulcsi virag mintaju lyukakkal. mindennel megy, eleganssal is, atlagos oltozettel is. sajnos a felet elvesztettem telen, azota keresem a potlast, de meg nem talaltam meg az igazit :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!