Mi a kedvenc ruhadarabotok? Általánosságban, amire vágytok és szeretnétek olyan, illetve az is, ami megvan nektek, és a legszívesebben hordjátok. (? )
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat!
17L
2010. dec. 24. 09:29
1/5 anonim válasza:
Hm hát van 1 sálam, ami rózsaszín+fekete kockás, a barátomtól kaptam.:) Meg van egy fekete felsőm, ami ilyen babydoll szabású, az a kedvencem, és szeretnék egy hosszú, garbónyakú kötött pulóvert.*-*
16L
2/5 anonim válasza:
Az acélmerevítéses fűzőim! Nincs azoknál csodálatosabb ruhadarab. Bármennyit elfogadnék belőle. 22/N
3/5 anonim válasza:
Én a leggings-eket imádom, van párducmintásom, zebramintás, virágos, türkiz kék alapon párduc és tigrisminta keverékével (tudom ez így nagyon furcsának tűnik, de nagyon jól néz ki) kígyóbőr mintás, farmeros kinézetű, sima fekete térd és hosszú, nari, szürke térd és hosszú és egy halvány, sokszínű. Amúgy egy kőmosott, passzos farmert szeretnék. :)
4/5 anonim válasza:
A Volcom pulcsim és a Famous pólóm *_*
amire vágyom... most semmi XD nah jó, egy normális kabát. :$
5/5 anonim válasza:
A keménykalapom a kedvencem. Olyan, mint ami Chaplinnek is volt (és kb akkori is). Meg a bélelt bőrkesztyűm - pont most kaptam, rég vágytam rá, és meghozta a Jézuska
:-P
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!