Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Milyen a kedvenc...

Lányok! Milyen a kedvenc ruhadarabotok?

Figyelt kérdés
Márka, szín, fazon...stb. Milyen az a ruharabotok, amiben mindig mindenkor jól érezitek magatokat, és amikor benyúltok a szekrénybe legszívesebben mindig csak azt vennétek fel?
2009. júl. 4. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Van egy lila ujjatlan pólóm,amin fekete leopárd minta van,a hátulján pedig 6 pink karmolásnyom.Ezt fel tudom venni suliba egy sötét farmerrel,de volt már rajtam buliban is,fekete gyöngysorral,fekete fényes miniszoknyával,lila magassarkúval is.Bárhova felvehetem,nagyon szeretem.:))
2009. júl. 4. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egy rozsaszin felso, aminek a mell reszenel gumis, az alja meg lenge és negyzet alaku a kivagasa. Azert szeretem, mert nagyon kenyelmes es nagyon szep vagyok benne :P 19/L
2009. júl. 4. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
nekem egy sima világoskék, vékony anyagból készült, extra rövid farmersort , Tally Weijl :)
2009. júl. 4. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Csípő fazonú, egyszerű farmereket szeretem meg a mélyen dekoltált, finom anyagú fekete felsőket.

szeretem a miniszoknyákat is. a harsány színeket nem szeretem. a legtöbb ruhám amúgy Mango (outletben szoktam vásárolni). mindig igyekszem olyan cuccokat venni, amiket akár évek múlva is fel lehet venni. sok olyan időtálló cuccom van, amik 4-5 évesek és simán hordom őket.

2009. júl. 4. 14:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem is van egy olyan Tally Weijl sortom! :) Vagy legalábbis nagyon hasonló. Te is most vetted? :)

Köszi amúgy az eddigi válaszokat! Érdekes olvasni, hogy kinek milyen a kedvence! :)

Természetesen még várom a válaszokat!

2009. júl. 4. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

én télen farmert pólóval, a new yorkeres csípőfarmerokat szerettem régen, csak mostanában már nemannyira csípőket, azokat meg nemszeretem, így most a bershka-ban vásároltam be jó csípő farmerokat. és hozzá egy pamut hosszú ujjú feszülős, v-nyaku felső. télen ezeket szeretem.

nyáron pedig a térdig érő bővebb nacikat, pl most van egy aminek az allja húzott és madzagok lógnak ki belőle, és a dereka ilyen vastagabb gumis, a nadrág anyaga az nemtom milyen:D de nem faremr és nemis pamut, hamnem ilyen nemtom milyen. szal nem az a melegítő naci sztájl...na és ehhez egy pántnélküli, azok jöhetnek minden mennyiségben. leguitóbb a terranovában vettem egy nagyonjót.

2009. júl. 4. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
igen, most vettem:) a Tally Weijl gatyás vagyok:)
2009. júl. 4. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Én a sötétkék farmer ceruzaszoknyámat szeretem a legjobban,mert szinte mindennel jól mutat. Fel szoktam venni sportosabb felsővel és sportos cipővel(nem sportcipő), elegánsabb toppal is szexi, de blúzzal is tökéletes. Ráadásul télen is viselhető harisnyával, hosszú ujjú felsővel, pulóverrel és hosszú ujjú blúzzal is szuper. Ez nem márkás, kínaiban vettem,de istenien néz ki.
2009. júl. 4. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

feher terdig ero farmer -csak nagyon koszolodik

farmer miniszomnya - ez szinte mindennel mindenhova megy :D

de a legkedvencebb es elengedhetetlen ruhadarabjaim a pantos topok. telen is hordom oekt szvetterrel :P ezen belul kedvenc es sotet zold csipkes pantu, hosszu, karcsu top es egy turkiz-fekete-feher-kek-zold szinte optikai illuziora emlekezteto mintaju pantos top. :)

2009. júl. 4. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:

sötétkék csőfarmer, valamint 1 fekete mellény, amit én szinte majdnem mindennel kombinálok, mióta megvettem 2 hónapja :D

kockás magasszárú tornacsuka

valamint én is hordom szinte minden évszakban a topokat.

hosszú ujjú boleró, télen is jó, mikor annyira nincs hideg

2009. júl. 27. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!