Lányok! Milyen a kedvenc ruhadarabotok?
Csípő fazonú, egyszerű farmereket szeretem meg a mélyen dekoltált, finom anyagú fekete felsőket.
szeretem a miniszoknyákat is. a harsány színeket nem szeretem. a legtöbb ruhám amúgy Mango (outletben szoktam vásárolni). mindig igyekszem olyan cuccokat venni, amiket akár évek múlva is fel lehet venni. sok olyan időtálló cuccom van, amik 4-5 évesek és simán hordom őket.
Nekem is van egy olyan Tally Weijl sortom! :) Vagy legalábbis nagyon hasonló. Te is most vetted? :)
Köszi amúgy az eddigi válaszokat! Érdekes olvasni, hogy kinek milyen a kedvence! :)
Természetesen még várom a válaszokat!
én télen farmert pólóval, a new yorkeres csípőfarmerokat szerettem régen, csak mostanában már nemannyira csípőket, azokat meg nemszeretem, így most a bershka-ban vásároltam be jó csípő farmerokat. és hozzá egy pamut hosszú ujjú feszülős, v-nyaku felső. télen ezeket szeretem.
nyáron pedig a térdig érő bővebb nacikat, pl most van egy aminek az allja húzott és madzagok lógnak ki belőle, és a dereka ilyen vastagabb gumis, a nadrág anyaga az nemtom milyen:D de nem faremr és nemis pamut, hamnem ilyen nemtom milyen. szal nem az a melegítő naci sztájl...na és ehhez egy pántnélküli, azok jöhetnek minden mennyiségben. leguitóbb a terranovában vettem egy nagyonjót.
feher terdig ero farmer -csak nagyon koszolodik
farmer miniszomnya - ez szinte mindennel mindenhova megy :D
de a legkedvencebb es elengedhetetlen ruhadarabjaim a pantos topok. telen is hordom oekt szvetterrel :P ezen belul kedvenc es sotet zold csipkes pantu, hosszu, karcsu top es egy turkiz-fekete-feher-kek-zold szinte optikai illuziora emlekezteto mintaju pantos top. :)
sötétkék csőfarmer, valamint 1 fekete mellény, amit én szinte majdnem mindennel kombinálok, mióta megvettem 2 hónapja :D
kockás magasszárú tornacsuka
valamint én is hordom szinte minden évszakban a topokat.
hosszú ujjú boleró, télen is jó, mikor annyira nincs hideg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!