Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ralph Lauren pulóver 90 ezer...

Ralph Lauren pulóver 90 ezer Ft-ról 30 ezerre leárazva, megvennétek?

Figyelt kérdés
Van már elég pulóverem, tehát nagy szükségem nincs rá, de ez egy nagyon meleg, tényleg nagyon szép minőségi kötött Ralph Lauren pulóver, ami jól is áll, és csak 30 000 Ft! Ti megvennétek? Ennyiért nagyon kedvező, de persze másra is lehetne költeni.... :)

2013. jan. 13. 20:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%
Azért dobja a turiba te korlátolt, mert nem kell neki. Szerinted aki havonta millikókat keresnek, majd tartogatják a megunt cuccaikat? Odaadják a turiknak, a "szegényeknek" INGYEN. Elképesztő mennyire ostobák tudnak lenni az emberek...
2013. jan. 14. 12:59
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

Ja, és szerinted a turkáló tulaja nem válogatja ki magának a jó cuccokat? Eleve a hazai turkálókban azok a cuccok vannak, amiket a külföldiekben nem vettek meg, mondhatni ide már eleve a szar érkezik, aztán még a boltvezető is átnézi. A legnagyobb márka amit ilyen helyeken találni lehet, az kb. a Levis, azt is nagy szerencsével. Ez olyan, mintha azt mondtad volna, hogy Chanel kosztümöt turkáltál 500Ft-ért.

Kérdező, én személy szerint nem venném meg, mert nem érdekelnek a márkák, és sok szép pulcsit lehet ennél olcsóbban is venni. De ha neked számít a márka, vedd meg.

2013. jan. 14. 14:58
 13/26 A kérdező kommentje:

Gazdagok ingyen odaadják a szegényeknek?! És én vagyok korlátolt....

Elôzôvel egyetértek, azaz gratulálok neked, hogy eszerint luxusmárkák kiváló állapotban lévõ darabjait turkálod össze 500 Ft-ért lépten nyomon. Ezt te sem gondolod komolyan. Csak bilibe lóg a kezed... :)

2013. jan. 14. 18:01
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Jótékonyságnak hívják te idióta...
2013. jan. 14. 18:47
 15/26 A kérdező kommentje:

Ha ilyen jótékony a felsõ tízezer, akkor please áruld már el, hol van ez a turkáló, melynek lelkes látogatója vagy!

Szeretnék én is százezres, milliós ruhákat ötszáz Ft-ért vásárolni! Igaz még életemben nem láttam szegényeket ilyen cuccokban, de bízom a segítségedben!!

Addig is kénytelen vagyok megvenni a kérdéses Ralph Lauren pulóvert. én szegény hülye ugyanis nem luxusturkálókon szocializálódtam...

2013. jan. 14. 19:03
 16/26 anonim ***** válasza:
38%

A kérdezőnek:

hagyd már őket, ha ők elhiszik, hogy több tízezres ruhát odaadnak 500Ft-ért, hát higgyék. Szerintem maguk sem gondolják komolyan.

A múltkor, amikor vettem 60.000Ft-ért Diesel farmert, azt mondta az egyik srác, hogy ugyanilyet hozott volna nekem 2000Ft-ért, de "ugyanilyet hoztam volna" - persze.

A parfümömre is azt mondta a srác, hogy ugyanolyan. Csak nem annyira tarós. Először is az üveg minősége gagyi volt, hibák voltak rajta, megfogtam már kopott a felirat róla. Az illatnak köze nem volt az eredetihez. Tehát nem arról van szó, hogy nem tartós, hanem köze nem volt az eredeti illathoz.

Ennyit azokról, akik elhiszik, hogy a luxustermékek hamis változata ugyanaz.

Mégegyszer mondom: hagyd őket, akik nem használtak ilyen minőségű termékeket, azok sosem fogják megérteni ezt (hogy mi az a minőség)

2013. jan. 15. 04:41
 17/26 anonim ***** válasza:
31%

A parfümömre is azt mondta a srác...

úgy értem, én megvettem eredeti áron eredeti változatba, ő pedig 2000Ft-os változatba. És azt próbálta állítani ugyanaz.

2013. jan. 15. 04:44
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Előfordulhat, hogy valaki turkálóban talál igazán márkás holmikat, de én úgy hallottam, hogy ezek általában úgy néznek ki, hogy valaki beadja a Dolce&Gabbana lakkbőr trapézfarmerját, amiről azért be lehet látni, hogy nem fogja fölvenni soha többé. És azt is eltudom képzelni, hogy valaki kifogyott/kihízott a holmijaiból és azért adja be őket.

A Ralph Lauren holmik szerintem nagyon szépek, de szinte sugározzák magukból a sznobságot, főleg ha valaki csak ebből a márkából öltözik. Úgy gondolom, hogy egy igazán elegáns stílusos ember meg tudja oldani azt, hogy olcsóbb boltokból öltözködve is kifogástalanul tudjon öltözni.

Viszont egy-két ilyen luxusdarab igazán jól jöhet, ha megengedheted magadnak :)

A Diesel márkáról azt gondolom, hogy a farmerek nagyon jó minőségűek, van köztük egy-két nagyon szép darab, férfiben és nőiben is. Viszont a női blúzok azt mutatják, hogy sokszor inkább a márkát fizeted meg, és nem a minőséget, hiszen többnyire műszálasak, azért vannak pamutok, de selyemről, kasmírról szó sincsen.

21/l

2013. jan. 15. 12:43
 19/26 anonim ***** válasza:

"...hiszen többnyire műszálasak, azért vannak pamutok, de selyemről, kasmírról szó sincsen."

Voltál már rendes, hivatalos Diesel boltban?

Régen volt MO-on is boltjuk, persze nem hivatalosan. Ezekbe vállalkozók behozták az olcsóbb, rosszabbul kinéző, mérethiányos, külföldön megmaradt termékeket.

Ebből nem érdemes kiindulni. Hallottál már a Diesel Black Goldról? A Diesel StyleLab-ról? És a Diesel Denim Gallery-ről, amely különleges odafigyeléssel, valódi kézimunkával, extra anyagok felhasználásával készít ruhákat, kollekciókat, és például ezeket a Diesel ruhákat az egész bolygón jelen pillanatban is csak 4 üzletben lehet megvásárolni. Van Diesel Denim Gallery felsőm, DieselStyleLab napszemüvegem, és Diesel Black Gold kabátom. itt már mindegyik darab erősen 100.000Ft feletti összeg volt, némelyik inkább a 200.000 Ft-hoz volt közelebb.

Még az online webshopból sem lehet kiindulni, mert akár az Armani, akár a Diesel az olcsóbb darabokat árulja ott. Az igazán luxusdarabokat ezek az olasz cégek nem árulják weblapon. Egy Diesel kabát, akár erősen 1.000.000 Ft felett is van! Persze feltesznek a weblapra olcsóbb, már 8-10.000Ft-ért felsőket, persze hogy nincs selyemből. Az én Denim Gallery felsőm selyemből készült, de nem is 10.000 Ft volt, hanem a többszöröse.

Használnak ők alpaca-t, 100% virgin woolt is. Csak nem MO-on árulják.

Én sajnálom, hogy a Diesel nincs MO-on, sajnos errefelé nem annyira ismert, mint akár már Ausztriában.

2013. jan. 15. 15:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Köszönöm utolsó a felvilágosítást, nem hallottam ezekről, valóban abból indultam ki, amiket neten láttam. Külföldről rokonoktól eddig farmert és bőrdzsekit kaptam, azoknak eddig örültem, jók voltak. Örülök, ha vannak igazán jó minőségű felsők, ingek fiúknak is, lányoknak is, mert én meg selyemmániás vagyok márkától függetlenül.
2013. jan. 15. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!