Ralph Lauren pulóver 90 ezer Ft-ról 30 ezerre leárazva, megvennétek?
Ja, és szerinted a turkáló tulaja nem válogatja ki magának a jó cuccokat? Eleve a hazai turkálókban azok a cuccok vannak, amiket a külföldiekben nem vettek meg, mondhatni ide már eleve a szar érkezik, aztán még a boltvezető is átnézi. A legnagyobb márka amit ilyen helyeken találni lehet, az kb. a Levis, azt is nagy szerencsével. Ez olyan, mintha azt mondtad volna, hogy Chanel kosztümöt turkáltál 500Ft-ért.
Kérdező, én személy szerint nem venném meg, mert nem érdekelnek a márkák, és sok szép pulcsit lehet ennél olcsóbban is venni. De ha neked számít a márka, vedd meg.
Gazdagok ingyen odaadják a szegényeknek?! És én vagyok korlátolt....
Elôzôvel egyetértek, azaz gratulálok neked, hogy eszerint luxusmárkák kiváló állapotban lévõ darabjait turkálod össze 500 Ft-ért lépten nyomon. Ezt te sem gondolod komolyan. Csak bilibe lóg a kezed... :)
Ha ilyen jótékony a felsõ tízezer, akkor please áruld már el, hol van ez a turkáló, melynek lelkes látogatója vagy!
Szeretnék én is százezres, milliós ruhákat ötszáz Ft-ért vásárolni! Igaz még életemben nem láttam szegényeket ilyen cuccokban, de bízom a segítségedben!!
Addig is kénytelen vagyok megvenni a kérdéses Ralph Lauren pulóvert. én szegény hülye ugyanis nem luxusturkálókon szocializálódtam...
A kérdezőnek:
hagyd már őket, ha ők elhiszik, hogy több tízezres ruhát odaadnak 500Ft-ért, hát higgyék. Szerintem maguk sem gondolják komolyan.
A múltkor, amikor vettem 60.000Ft-ért Diesel farmert, azt mondta az egyik srác, hogy ugyanilyet hozott volna nekem 2000Ft-ért, de "ugyanilyet hoztam volna" - persze.
A parfümömre is azt mondta a srác, hogy ugyanolyan. Csak nem annyira tarós. Először is az üveg minősége gagyi volt, hibák voltak rajta, megfogtam már kopott a felirat róla. Az illatnak köze nem volt az eredetihez. Tehát nem arról van szó, hogy nem tartós, hanem köze nem volt az eredeti illathoz.
Ennyit azokról, akik elhiszik, hogy a luxustermékek hamis változata ugyanaz.
Mégegyszer mondom: hagyd őket, akik nem használtak ilyen minőségű termékeket, azok sosem fogják megérteni ezt (hogy mi az a minőség)
A parfümömre is azt mondta a srác...
úgy értem, én megvettem eredeti áron eredeti változatba, ő pedig 2000Ft-os változatba. És azt próbálta állítani ugyanaz.
Előfordulhat, hogy valaki turkálóban talál igazán márkás holmikat, de én úgy hallottam, hogy ezek általában úgy néznek ki, hogy valaki beadja a Dolce&Gabbana lakkbőr trapézfarmerját, amiről azért be lehet látni, hogy nem fogja fölvenni soha többé. És azt is eltudom képzelni, hogy valaki kifogyott/kihízott a holmijaiból és azért adja be őket.
A Ralph Lauren holmik szerintem nagyon szépek, de szinte sugározzák magukból a sznobságot, főleg ha valaki csak ebből a márkából öltözik. Úgy gondolom, hogy egy igazán elegáns stílusos ember meg tudja oldani azt, hogy olcsóbb boltokból öltözködve is kifogástalanul tudjon öltözni.
Viszont egy-két ilyen luxusdarab igazán jól jöhet, ha megengedheted magadnak :)
A Diesel márkáról azt gondolom, hogy a farmerek nagyon jó minőségűek, van köztük egy-két nagyon szép darab, férfiben és nőiben is. Viszont a női blúzok azt mutatják, hogy sokszor inkább a márkát fizeted meg, és nem a minőséget, hiszen többnyire műszálasak, azért vannak pamutok, de selyemről, kasmírról szó sincsen.
21/l
"...hiszen többnyire műszálasak, azért vannak pamutok, de selyemről, kasmírról szó sincsen."
Voltál már rendes, hivatalos Diesel boltban?
Régen volt MO-on is boltjuk, persze nem hivatalosan. Ezekbe vállalkozók behozták az olcsóbb, rosszabbul kinéző, mérethiányos, külföldön megmaradt termékeket.
Ebből nem érdemes kiindulni. Hallottál már a Diesel Black Goldról? A Diesel StyleLab-ról? És a Diesel Denim Gallery-ről, amely különleges odafigyeléssel, valódi kézimunkával, extra anyagok felhasználásával készít ruhákat, kollekciókat, és például ezeket a Diesel ruhákat az egész bolygón jelen pillanatban is csak 4 üzletben lehet megvásárolni. Van Diesel Denim Gallery felsőm, DieselStyleLab napszemüvegem, és Diesel Black Gold kabátom. itt már mindegyik darab erősen 100.000Ft feletti összeg volt, némelyik inkább a 200.000 Ft-hoz volt közelebb.
Még az online webshopból sem lehet kiindulni, mert akár az Armani, akár a Diesel az olcsóbb darabokat árulja ott. Az igazán luxusdarabokat ezek az olasz cégek nem árulják weblapon. Egy Diesel kabát, akár erősen 1.000.000 Ft felett is van! Persze feltesznek a weblapra olcsóbb, már 8-10.000Ft-ért felsőket, persze hogy nincs selyemből. Az én Denim Gallery felsőm selyemből készült, de nem is 10.000 Ft volt, hanem a többszöröse.
Használnak ők alpaca-t, 100% virgin woolt is. Csak nem MO-on árulják.
Én sajnálom, hogy a Diesel nincs MO-on, sajnos errefelé nem annyira ismert, mint akár már Ausztriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!