Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete pulóver és fekete ing...

Fekete pulóver és fekete ing + fekete mellény milyen színű nadrággal hordható?

Figyelt kérdés
Vettem egy fekete next pulcsit, ami ing galléros, és egy fekete mellényt ing újjal é ing gallérral. Fekete színű felső milyen színű nadrággal hordható? Van egy kék farmerem, egy fekete nadrágom és egy világos barna nadrágom. Egy haverom szerit, azért volt rossz döntés mert van egy olyan szabály hogy fentről lefelé sötétedünk ruha színét tekintve. Most készülök még egy nadrágot venni, milyen színűt vegyek?

2013. jan. 7. 01:11
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és 25/F
2013. jan. 7. 01:12
 2/7 xStefix válasza:
100%

A feketéhez minden passzol, bármilyet vehetsz szerintem. De fekete nadrággal túl komor lesz az összkép, ezt vedd számításba, ha olyan helyre mész.

A haverod szabálya szerintem nem állja meg a helyét. Ha nem széles az alsótested, teljesen jó, ha alul van világosabb ruha. A férjem is gyakran hord ilyen kombinációt és jól áll neki.

Nekem szemszer a kék-fekete tetszik.

2013. jan. 7. 02:16
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem farmerrel tökéletes! :) Barátomnak is vettem egy fekete felsőt most karácsonyra és ő is azzal hordja, istenien áll neki! ;) 19/L
2013. jan. 8. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
ja és még annyi, hogy szerintem sötét farmerrel a legjobb! ;) előző voltam :))
2013. jan. 8. 21:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Irodába, állami hivatalnál? Nem előírás az öltöny, de buisness casual stílusban van mindenki. Ott úgy tudom szabály a felülről sötétedünk, ezért nem merem fel venni.
2013. jan. 8. 23:38
 6/7 xStefix válasza:
100%
Hát ha ott az a "szabály" és fontos lenne betartani, akkor inkább úgy öltözz. A fekete pulcsit pedig hagyd meg más alkalmakra.
2013. jan. 9. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig csak feketében járok, nadrág is, póló is, de ha mégis nem fekete nadrágot veszek fel, akkor az általában világosabb a pólómnál, szóval szerintem hülyeség ez a "fentről sötétülünk" duma
2013. jan. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!