Ralph Lauren pulóver 90 ezer Ft-ról 30 ezerre leárazva,
megvennétek?
Nem. Hülye leszek egy márkanév és egy logó miatt annyit kiadni érte, harmadannyiért is lehet ugyanolyan jó pulcsikat venni...
2013. jan. 13. 20:58
hát ha most CSAK 30000, akkor persze, mért ne vennéd?xD
inkább add nekem azt a 30000-et, adok cserébe egy tábla Boci csokit, megéri nem?:D
2013. jan. 13. 21:01
3/26 A kérdező kommentje:
Azért az nem igaz, hogy harmadennyiért ugyanolyan minőséget és szépet kapsz. Nagy hiba a Bershkás és társai kategóriájú szemetet egy kalap alá venni prémium kategóriás dizájner cuccokhoz. Nem csak a logó a fontos.
Csak? Vegyél kettőt bakker, tiszta haszon. Amúgy nem, nem venném meg, még 10-ért sem. Igaz, én nem vagyok ilyen divatmajom.
2013. jan. 13. 21:24
istenem, nem értem, miért zavar ez valakit... mondjuk én sem venném meg, mert a 30k-t másra verném el, mert más boltoknak a buuzija vagyok /ami olcsóbb, pl h&m/ :D de ha megengedheted magadnak és tetszik is, na és megéri, akkor miért ne vehetnéd meg? :D
2013. jan. 13. 21:51
Szerintem vedd meg, ennyit megér, főleg ha a kedvenc márkád.
Én meg a Diesel-lel vagyok így, hogy nagyon szeretem. De sajnos az is olyan márka, hogy leárazva is a csillagos egekbe van az ára egy farmernak, napszemüvegnek vagy bárminek. De nagyon tuti dolgai vannak. Egyszer kiadtam egy Diesel napszemüvegért, több mint 100.000 Ft-ot: nagyon tuti, ilyen lehajthatós a szára, olyan, mint a drágább sportkocsik ajtaja, nem oldalra, hanem lefele nyílik, nagyon durva. A legutóbbi parfümje is nagyot üt: maga az illat is, meg nagyon durva az üvege is:
[link]
Hát lehet ezeket a cuccokat otthagyni a boltban?
2013. jan. 13. 21:52
Szerintem ha nagyon tetszik, és megengedheted magadnak, vedd meg :) Egyébként húsz és harminc között a Mangoban, a férfi holmik között láttam nagyon sok kasmír pulóvert, gondolkoztam is, hogy veszek egyet barátomnak. Szóval azok sem voltak olcsóbbak, ráadásul nem luxusmárkák, mint Ralf Lauren.
2013. jan. 13. 22:57
Én megvenném. Tényleg elég jó árban van a 90ezerhez képest. Ha megteheted miért ne? :)
2013. jan. 13. 23:32
Nem venném. Ilyen márkát turiban is szoktam látni kb 500 forintért (kilósban), olyan állapotban, hogy senki meg nem mondaná, hogy nem új. De lehet, hogy legközelebb megveszem, aztán valakinek lepasszolom 20.000 forintért:)
2013. jan. 14. 07:28
10/26 A kérdező kommentje:
Szerinted az igazi?
Ki az, aki a közel százezres ruháit pár száz Ft-ért turiba dobja, mert annyira kell neki az a pénz? :)
Kapcsolódó kérdések: