Milyen tornadresszt vegyek?
Elkezdtem a sulimban szertornára járni, eléggé szeretem, de a tanárom javasolta hogy vegyek dresszt mert kényelmesebb, jobb és nem kell folyton a nadrágomat igazgatni, plusz ha bemutatóra, esetleg versenyre kerülne a sor akkor alapelvárás a tornadressz. Vannak versenydresszeink az iskolában, de azt a csapatoknak szokták oda adni de páran egyéniként indulnánk inkább és azért mondta hogy nem ártana valami külön dresszt beszerezni.
Edzésre is már elvárja hogy legyen dresszem gy szokjam, mert megmondom őszintén 3. osztályban volt rajtam utoljára. Milyet javasoltok?
Esetleg rövidujú egyszerű iskolait? vagy inkább táncosoknak valót vegyek? Esetleg hosszú ujjút?
Olyat szeretnék ami azért vastagabb mert elég hűvös van a teremben és azért nem akarok megfázni ha megállok x időre. Kb 170 cm-s kellene nekem a tanár szerint.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!