Az igazi! UGG csizma tapasztalatok? Beázik, kényelmes?
Figyelt kérdés
Csak olyan valaszoljon,akinek EREDETI van es nem kinaibol meg deichmannbol es vaterarol beszerzett valtozata van!2013. jan. 12. 11:41
1/8 anonim válasza:
nincs undorítobb mint amikor tiszta szutykos, ázott egy UGG csizma. Azt nem letyakos, vizes időre találták ki. Ahonnan jött ott nem sok eső esik.
2/8 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagyok mar 16 eves aki csak egy cipovel rendelkezik es azt erolteti egesz telen ezert egy percig sem gondoltam azt hogy latyakban csuszogok a tevebarna szinu uggmmel. Arra ott a hunter. Arra lettem volna kivancsi,hogy ha reggel nekiindulok es mivel nem vagyok idojos es az meteorologianak sem lehet hinni es el kezd szakadni a ho vagy eso.de koszi a hasznos valaszt!:)
2013. jan. 12. 11:53
3/8 anonim válasza:
Nagyon kényelmes és nagyon meleg, nekem sokszor mindenem fázik csak a lábam nem :D Ha belemész egy pocsolyába nyilván beázik, de amúgy nem szokott :)
4/8 anonim válasza:
Meleg, kényelmes, impregnálóval befújva nem is nagyon ázik be, de a talpa nagyon csúszik télen.
5/8 anonim válasza:
Persze. Nem 16 vagy, aki egy cipővel rendelkezik, hanem 17, akinek anyuci-apuci vagy éppen az őt futtató kanja negyvenezres ízléstelen cipőket vesz..
Az ugg meg a felnőtt nők között sosem volt divat. Ormótlan és ronda.
6/8 anonim válasza:
Utolsó te minek mész egy Ugg csizmák kényelméről szóló kérdésre ha sosem volt és utálod? Úgy tudom mindenki olyan cipőt vesz fel ami neki tetszik úgyhogy ne várd hogy majd a bunkó ugatásod hatására kidobjuk a csizmáinkat.
7/8 anonim válasza:
Várni nem várom, csak szólok, hogy a sznobizmusnak is van határa.
8/8 anonim válasza:
És ha Te szólsz azt ugyan ki hallja meg?!
Rosszindulatú surmó!
És aki 50 milliós autóval közlekedik Budpesten annak vajon mit mondanak egy 0 mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!