Ha egy csizmának tök sima talpa van, csak hóban fog csúszni, ugye?
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy nagyon csinos és kényelmes csizmát, de még nem mertem megvenni, mert konkrétan teljesen sima a talpa, és félek, hogy csúszni fog. Az a kérdésem, ez csak hóban balesetveszélyes vagy különben is?2013. jan. 8. 10:36
1/5 anonim válasza:
és nedves sima felületen is (térburkolat esőben)
2/5 anonim válasza:
Mindenhol csúszik, plázában különösen jól csúsznak az ilyenek, de szerencsére van cipész aki tud rá tenni rendes talpat ha csak ez a gond.
3/5 anonim válasza:
Elég egy kis eső, vagy ónos eső, ami lefagy. :S
Járólapon is tényleg csúnyán lehet tanyálni. Némelyik busz padlóján is. Ha vezetsz, sem ajánlom.
4/5 anonim válasza:
Csúszik az mindenütt, de egy cipész ragaszt rá rendes talpat:)
5/5 anonim válasza:
hóban,latyakon,sárban,jégen csúszik...UGG-szerű csizmám van,ma akkorát estem,hogy eltört a kezem...ezek száraz télre vali
ó csizmák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!