Miért nézik a rockereket emosoknak?
Figyelt kérdés
Ezalatt nem a kemény, teletetovált, már felnőtt rockereket értem, hanem mondjuk magamat. Álltalában fekete koncertpólóban és fekete vagy farmer gatyában vagyok. És lehet, hogy az öltözékem komor, de folyamatosan viccelődök és röhögök, mégis, amióta elkezdtem feketében járni, kipécéztek maguknak, és azért egy idő után már bántó, meg néha elég durva szivatásaik vannak.
14/L
2013. jan. 9. 22:41
11/11 anonim válasza:
Fogalmam sincs miért néznek minket(én is rocker vagyok) emosoknak, de tőlem is jó páran megkérdezték, hogy emos lettem-e. Engem is sokszor kipécéznek maguknak, de ne foglalkozz te se velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!