Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tezenissel kapcsolatban...

Tezenissel kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy ahogy

1. a neten fel van tüntetve a melltartónál az s,m,l méretek mit jelentenek hagyományos melltartójelöléssel?

2. Mennyibe kerülnek a fehérneműk?

3. Csak fehérneműket árulnak?

4. Győrben van valahol Tezenis?

Előre is köszönöm a válaszokat, hasznos válaszokért megy a zöld kéz!

2013. jan. 9. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gyakran vásárolok ott, de Győrben nincs csak Budapesten sajnos. Nagyon jók a cuccok, melltartónál 70-es-től vannak méreteket, azt sajna nem tudom, hogy S,M ilyenek hogyan méretezik.Nem csak fehérneműt lehet kapni, hanem felsőket,trikókat,pólókat, pizsiket,cicanadrágot,melegítőt,ilyenek.:)

2013. jan. 9. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és azt mnegbtudnád mondani hogy kosárt tekintve? A B C van? Így jöhet az s m l méret is?
2013. jan. 9. 20:53
 3/6 A kérdező kommentje:
És árban milyenek?
2013. jan. 9. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:

B kosarasok. Az 1-es méret kb. 70-esnek felel meg, a 2-es kb. a 75-nek és így tovább.

Az áraik elég jók, pár napja pont volt 50%-os akció is - nem tudom, az tart-e még.

2013. jan. 9. 22:50
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) Ment a zöld kéz!
2013. jan. 10. 19:26
 6/6 denevér válasza:
én meg szeretnék rendelni neten ruhákat, csak nemtudom hogy hollehet:S
2013. jan. 22. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!