Iskolába illetlenség felvenni magassarkút?
Én nem vennék fel iskolába magassarkút. Szóval én inkább arra voksolok, hogy edzőcipőt hordj.
3 cm-ig elfogadható kb.
Szerintem attól függ, hogy hogyan öltözöl hozzá!
egy irtó magas sarkú cipővel is lehet szolid és nagyon mutatós a ruházat, ugyan akkor végig csinálni egy suli napot benne nem feltétlenül könnyű. :)
Osztálytársam (18) 12 éves kora óta magassarkúkban jár, az utóbbi négy évben csak 12-15 centisekben láttam, még a legnagyobb hó esetén is. Annyira eldeformálódott, hogy több műtéten van már túl, nem tud járni rendesen, a lába nagyon csúnya.
Én 16 évesen kezdtem el gyakrabban hordani magassarkút, de max 10 centi. Még bőven ráérsz vele, lapostalpúval is lehetsz nagyon csinos. :)
Szerintem nem az iskolával van a gond, hanem a koroddal. Mi általános iskolában nem hordtunk még magassarkút, fura is lett volna, "picik" voltunk hozzá, 13-14 évesen szerintem olyan hatást kelt, hogy valaki csak nagylány akar lenni.
Gimnázium vége felé más volt a helyzet, 17-18 évesen senki nem szólt meg, ha mondjuk télen valaki magassarkú csizmába ment, vagy esetleg nyáron magassarkú szandiba. De azért hozzá tenném, hogy elég szolid ruha volt hozzá, így nem volt annyira vészes. Szerintem várj pár évet :)
ünnepségen miért ne? néha én is magassarkúba megyek ünnepségre (de más is).:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!