Szerintetek butaság lenne?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy van egy régi farmerom és eléggé érdekes színe van, meg olyan semmilyen. Arra gondoltam hogy összegyűrném, kötnék rá csomókat, meg befőttes gumival is... (úgy mint amikor pólót batikolnak) És hagyom ázni hipóban.
Valami ilyen hatást szeretnék elérni:
Szerintetek hülyeség? És színes nadrággal is lehetne ?
Előre is köszi
2013. jan. 8. 20:59
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Ha lesz egy kis időm biztos kipróbálom. ha nem felejtem el teszek képet is! :)
2013. jan. 8. 22:46
12/14 anonim válasza:
ah, jol nez ki, bar eloszor mikor olvastam fogtam a fejem. meg is mondom miert. en vaskos labu lany vagyok, nekem ez a halalom lenne, ha ilyet kellene felvennem! igy egyebkent tok jol nez ki, de ehhez tenyleg ilyen pipaszar labak kellenek. csak vekony labuaknak javaslom ezt, aki nem akarja hangsulyozni a labait, az bele se vagjon:)
13/14 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki:)
Viszont ne befőttes gumival csináld, mert az könnyen elpattan, inkább valami madzaggal vagy zsineggel.
14/14 anonim válasza:
tök jó ötlet. veszteni valód nincs, én is kipróbálom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!