Nagyon zavar, hogy nagyon szőrös vagyok "ott lent".13 éves vagyok. Szerintetek butaság lenne leborotválni?
Figyelt kérdés
nagyon undorítóan nézz ki mikor tesin öltözök át, vagy megyek strandra (nyáron) :/2010. szept. 15. 20:26
2/7 A kérdező kommentje:
tudom nyugi.;)
csak halottam hogy sokkal erősebb lesz a szőr, ezért még nem nagyon kezdtem bele.
2010. szept. 15. 20:32
3/7 anonim válasza:
ha betoltod a 18 at leborotvalom neked;) de csak ha lany vagy:P
4/7 anonim válasza:
20:29-esnek: azt kérdezi, hogy leborotválja-e...
Szerintem ha zavar, akkor nyugodtan borotváld le! Én is így voltam ezzel évekig, aztán gondoltam egyet, és azóta is csupasz vagyok :$ És 14 voltam, nem sokkal idősebb nálad :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem elkezdheted nyugodtan. De pl. nem muszáj az egészet, lehet elég ha csak a bikinivonalat csinálod meg (csak azt a részt, ami kilátszódik a bugyiból). Szerintem kezd azzal. Amúgy a borotva tényleg erősíti, bár én is azt használok. Esetleg próbálkozhatsz gyantával.
7/7 anonim válasza:
A szőr mentén körbe puszilgatnám neked! Kezdésnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!