Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz férfinak ilyen táskát...

Gáz férfinak ilyen táskát hordania?

Figyelt kérdés

[link]

Bnzis ill. páwás?

2013. jan. 6. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem kicsit fura ha egy pasin ilyet látok de már mostanában egyre gyakrabban hordják szóval nem gáz 20/L
2013. jan. 6. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz.

17/L

2013. jan. 6. 13:32
 3/8 anonim ***** válasza:
dehogy is amíg nincs rajta csipke vagy lakk vagy valami csilivilis addig nem :DxD
2013. jan. 6. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
35%

aki ilyen táskát hord, az nem férfi, hanem köcsög. Egy FÉRFI ilyen táskát hord:

[link]

2013. jan. 6. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez a táska alapvetően nem gáz, nekem is tetszik. Régen (sok tíz évvel ezelőtt) volt nagy divat az ilyen táska, de akkor tudtak is hozzá öltözni az emberek. Manapság megint divat, de sajnos idióta kölkök hordják, akik nem tudnak öltözködni. Azt is megfigyeltem már, hogy sokan nagyon szűkre állítják a pántját és gyakorlatilag a hátukon cipelik, vagy úgy mint egy női retikült. Ha az utóbbi két mondatban magadra ismertél, akkor válaszom az, hogy gáz illetve páwás (=b*zis), ha nem, akkor nincs probléma.
2013. jan. 6. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól függ ,hogy milyen idős vagy és illik -e az öltözködésedhez, személyiségedhez. Mert egy üzletembert, tanárt vagy jogászt el nem tudnék képzelni.

Jellemzően inkább a 20-25 közöttieken láttam ilyet.

2013. jan. 6. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló van, de más a gyártója. Nézd... Nem feltétlen páwás, de ha az öltözködésed kicsit is olyan, akkor dob rajta, és még inkább olyan lesz.
2013. jan. 6. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha homi vagy, akkor nem gáz.
2013. jan. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!