Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pasiknak már nem csak harisnya...

Pasiknak már nem csak harisnya divat, hanem a Meggins - latexnadrág is?

Figyelt kérdés

Sokak talán nem is hallottak róla, hogy divat a Meggins, amolyan női latexnadrág. Mit gondoltok róla? Sokak szerint a latexnadrág elfogadott pl sportolásra, de utcai viseletre is? Tudom, most nincs a szezonja,de mi a véleményetek?Sok pasi harisnyát is használ,nejlont,de megging-set is? A cikk erről:

[link]

2013. jan. 3. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Undoritó.

sportoláskor is,nemhogy utcán.

2013. jan. 3. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon nem tetszik. Sokszor rajtunk, lányokon sem áll jól.

Egyáltalán nem férfias viselet, gondolom, hogy kényelmetlen is lehet egy férfi számára. És minden formát kiad, ami szerintem van olyan ciki, mint nőknél a tevepata.

És egyébként sem értem, hogy miért kell mindenben elmosni a határokat. Lehet, hogy egy lányon jól áll egy kockás ing farmerrel, de akárhogy is nézzük egy férfin soha nem lesz nyerő viselet sem a szoknya, sem a mindenféle lányos színű poló, sem a harisnya. És én személy szerint azokat férfitáskákat sem szeretem, amik meglehetősen hajaznak a női táskákra.

Egy férfi inkább legyen lezserül elegáns, sportos, szerintem igazán nem kellenek az ilyen jellegű újítások. Viszont az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem vagyok túl nyitott, mert nekem az ékszerek sem feltétlenül tetszenek a fiúkon.

2013. jan. 3. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez már túlzás szerintem, még ha egyesek a feszülős farmert hordják, hát az sem nyerő egy férfira de még aztmondom jó oké. De hogy ilyeneket az már túlzás főleg utcára, pffff.

Mégha sportolásra hordaná aztmondom oké mert az nem divatbemutató, ez feszül nincs mozgás akadályozás jó legyen, de utcára ilyet vagy bulikba, hát hagyjuk komolyan.

2013. jan. 4. 13:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Az biztos,hogy az emberek nem egyformák. Másképp ítélnek meg dolgokat. Van aki cikinek tart valamit, azt a másik teljesen normálisnak. Ezek a cuccok a szexis megjelenést szolgálják,de van a sportos vonal is. Számos sportruházat van férfi kivitelben ami olyan "gumilatexos".

Azt mondják egyesek,hogy Magyarországon nagyon előítéletesek az emberek, ha valaki eltérően öltözik,mindjárt kigúnyolják.

De szerintem nem baj,ha nem veszünk át minden külföldi szokást. Én nem tudom, hogy fogadnám el és milyennek tartanám,ha velem szembe jönne 1 pasi, akin latexnaci van. Lehet furcsállnám, de lehet azt mondanám,hogy nem is rossz.

2013. jan. 4. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj. Furcsa, de egyéni, egyedi. Ha van felette egy rövidnadrág vagy bermuda, akkor szerintem egyátalán nem zavaró! Létezik férfi harisnya is, ez ugyanaz, csak vastagabb, mintás és nincs lábfeje.
2013. jan. 5. 17:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát én szeretem, ha nem az átlagos szokás szerint öltözök,hanem kicsit másképp.A harisnyát ezért is említettem,mert rövidnadrággal is használom,nem izgat,ki mit gondol rólam.

De ha a letexet is szerinted lehet hordani majd,ha a szezonja lesz,akkor ki fogom próbálni! De azt mondják egyesek,hogy nagyon meg fognak nézni és sokaknak ez nagyon megdöbbentő lenne,mert ez sokkal "extrémebb" mint a nejlon vagy vmilyen harisnyás összeállítás.

2013. jan. 6. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!