Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha érződik, esetleg...

Gáz ha érződik, esetleg látszik a harisnya csíkja a ruha alatt? Vélemény, szégyen? Esetleg mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
Ősszel/télen, mit csináltok, ha ruhához harisnyát húztok, gáz ha észrevehető a harisnya csíkja, vagy ha a pasi megfogja a derekad és érződik?

2012. nov. 3. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom látja hogy van rajtad harisnya, nem?

Mi benne a ciki?

2012. nov. 3. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha testhezálló a ruha és bevág a harisnya, szerintem az nagyon-nagyon csúnya. Én nő vagyok, sose vennék fel olyan harisnyát, ami kicsi rám, vagy bevág, ezzel "hurkát" képezve, még akkor is, ha valakin nincs is felesleg. Amúgy ha valakinek olyan a testalkata, akkor vegyen alakformáló fehérneműt, abba már nem fog belevágni a harisnya se. Én nőként gáznak tartom, ha valakinek látszik, hogy bevág a harisnyája. De ugyanúgy gáz, ha a bugyi vág be, vagy ha a a melltartó pánt. De ezeken mindegyiken lehet segíteni a megfelelő méret kiválasztásával.
2012. nov. 3. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy látszik? Rajtam nem szokott látszani soha, miért látszana? Megfelelő méretet kell venni.
2012. nov. 3. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan hariosnyát veszek, ami a méretem, az nem vág be, ezt teszem ellene. Viszont az ellen nem tudok mit tenni, hogy hátul a 2 varrat átlátszik a szűk, világos ruhákon, azt utálom.
2012. nov. 4. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Hátul (a fenekeden) a két varrat akkor látszik át, ha fenékbetétes (5-ös) harisnyanadrágot hordasz! Meg persze akkor, ha vagyon vastag harisnyát húzol, de vékony ruha alá vastag harisnya amúgy sem előnyös! Ha nagyon passzentos és vékony a ruhád, vagy vékony a nadrágod, akkor vegyél csak harisnyanadrágot! Budapest tele van ezt inspiráló Calcedonia plakátokkal!
2012. nov. 4. 16:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem. Nem arról van szó, hogy bevág. Tudom milyen az, és vigyázok mert én is gusztustalannak tartom. Tudom mi a méretem. Nem is a háj kitüremkedésével van a baj, ez nem fordul nálam elő. Hanem azzal a két csíkkal, a harisnya fenékrészén. Tudjátok, mint a vastagabb típusokon van, ilyen téli darabok. Szóval ha kissé megfeszül a ruha, és emiatt látszik a csík, az ciki?
2012. nov. 4. 17:04
 7/7 anonim ***** válasza:

A válasz: igen. Ciki.

A megoldás egyszerű: ne vegyél vastag harisnyanadrágot vékony ruha alá!

2012. nov. 5. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!