Hol tudok a fiú barátomnak férfi harisnyát venni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 17:27
1/7 anonim válasza:
A férjemnek a neten rendeltem:
2/7 anonim válasza:
Én fiú vagyok, én a Duna Plázában vettem az első emeleten harisnyát.
3/7 anonim válasza:
Konkrétan milyenre gondoltál?Nejlon,pamut?Mert én az utóbbit javaslom,én is azt veszem fel a hideg ellen.
4/7 anonim válasza:
A pamut nem jó, mikroszálas 80 vagy 100 denest vegyél. A pamut magábaszívja a nedvességet és megtartja azt. A mikorszál elvezeti a nedvességet és átveszi a test hőjét!
Egyébként vegyél neki nőit, a sliccen kívül szerintem nincs más különbség! Ha nem zavarja, hogy nics slicc rajta, akkor ugyanolyan, és a női olcsóbb!
5/7 anonim válasza:
pl. Calzedonia. De csatlakozom az elözőhöz,vegyél nőit! Ugyanúgy néz ki,csak nem 4-5ezer,hanem 300 ft. ja,és a nejlon nekem is jobban bevált. 24/F
6/7 anonim válasza:
Ugyan nem 300 Ft, hanem 1300 Ft, de a többi stimmel. Vegyél nőit, maximum nem slicces, azaz amikor pisilsz, akkor le kell tolni. Ennyi.
7/7 anonim válasza:
Internet én is onnan rendeltem neki, vastag téli harisnyanadrágot, de meglepetés volt, először nézett is egy nagyot hogy rendeltem neki harisnyanadrágot, aztán mondtam neki ez fiú/férfi harisnyanadrág.
És így mindjárt tetszett neki, fel is vette azonnal, azóta csak ezt a fajta harisnyanadrágot hajlandó felvenni télen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!