Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mekkora melltartó kell?

Mekkora melltartó kell?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Csak egy egyszerű kérdésem lenne, hátha valaki járatos ebben! 95A méretű melltartót hordok most 40kg leadása után. Eddig 105 A-t hordtam. Sok netes áruház van, ahol csak olyan méretet tüntetnek fel, hogy 36D meg 34A meg hasonlók, pl a George vagy Secret márkánál. Hogy lehet megállapítani, hogy az én 95A méretem milyen méretnek felel meg? Mind a francia mind pedig az angol méretezés érdekelne! Köszi!!!!
2009. aug. 26. 13:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Angliában szerencsére a boltokban ott van az angol és a francia méret is a ruhákon, de a neten nem mindenhol tüntetik fel sajna.

Itt nézz szét:

[link]

Ez angol oldal, vannak magyar oldalak is de azok nem pontosak (néhol elég nagy hüleségeket látni, de ezt tényleg így számozzák kint.

2009. aug. 26. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!