Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A romák miért az én ruháimon...

A romák miért az én ruháimon kotekednek?

Figyelt kérdés
Elmesélném az egész torténetet.1 és fél éve kezdodott hogy megbukott hozzánk 2 cigánylány az eggyik mindig beszól nekem valamit hogy dik olyan nadrág pedig sztem normális kenvelos rifle volt de már nemhordom mert nemmerem vagy egyszer a tornanadrágomra mondta hogy dik má olyan nadrág sztem semmi baja nem volt f and f-es volt és nekem legalább van mibe tornáznom nem mint nekik vagy volt hogy másik osztálybol egy beképzelt hájas cigánygyerek hogy ehe olyan zokni pedig normális szurke zokni volt amit a chars vogelle uzletben vettem.12 éves vagyok amugy de nemtudom miért velem régen amikor nem oltozkodtem ilyen jol nem szoltak be mert 2-3 éve tényleg sza.rul oltoztem de most próbalok jól és semmi voltak hogy egypár haver aztmondta hogy de jó a cipom vagy hogy jo a nadrágom de akkor is zavarnak a romák.Nemtudom mit csináljak lehethogy visszatérek a rossz oltozkodésre és akkor nemfognak már piszkálni vagy nemtudom nemértem ezt az egéssz dolgot folosleges élni ezen a huly.e bolygon...

2013. jan. 2. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Meg is válaszoltad magadnak. Neked van miben tornázni mondjuk, nekik meg nincs. Mert neked van olyan, nekik nincs. Ennyi. Velem is ez volt általános suliban. Én úgy oldottam meg, hogy elengedtem a fülem mellett ezeket a dolgokat, rá sem hederítettem had lássák csak, hogy baromira nem izgat a kötekedésük és hogy nem hat meg;)
2013. jan. 2. 09:44
 2/3 mmano88 ***** válasza:
100%

Egyszer kaptam egy megnyugtató választ ezzel kapcsolatban (nekem nem a ruhámat szólták le, hanem engem, pedig nem tartom magam csúnyának :D )

Szóval, tudod illetve látod milyen az ő ízlésük? Szóval örülj neki hogy a te cuccaid nem tetszenek nekik. :D

2013. jan. 3. 00:31
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Ilyenkor mit lehet tenni? Tyler Durdentől tanultam, betörsz egy zsírleszívóklinikára, és a kukából ellopsz pár zsák zsírt. Kifőzöd őket (szappan lesz belőle, de nem olyan mint a bolti) aztán már csak salétromot kell hozzáadni és kész a trinitrotoluol(tnt)
2013. febr. 2. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!