Milyen izzadásgátlót válasszak? Eddig stift-et használtam, de a ruháimon nagyon sokszor ott marad a "nyoma" és nehezen tudom kiszedni a ruháimból.
Én régebben minden izzadásgátlótól izzadtam, vagy fehéren virított a ruhámon.
Nekem csak egy fajta jött be, de az nagyon, és most már évek óta ezt használom: Nivea golyós dezodor (Fresh Natural vagy a Pure változata), sima átlátszó és az ára 6-700 Ft körül mozog.
Én fújós (spray) dezodorokat használok, mert a golyóssal összekenek mindent.
Régen használtam átlátszó zselés lady speed stcik-et is, az is jó volt. De én ezeket a zseléseket (vagy gyolyósat ha nincs más) úgy szoktam, hogy jól felkenem aztán egy papírzsepivel felitatom a felesleget, majd a kezemmel elkenem a hónaljamon hogy ne maradjon rajta és csak aztán öltözöm. Nekem így sosem volt gondom egyikkel sem.
De már csak deo sprayt használok, viszont azokból több kell, hogy kissé nedves legyen a hónalj.
És nem szabad egyből felöltözni, hanem olyan 2-3 percet várni kell. Ez mindnél így van, csak a reklámokból ez kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!