Mosás után a fekete ruháimon fehér foltok éktelenkednek. Se tiszta vizes áztatással, se újabb mosásokkal nem jön ki. Van erre valami hatásos gyógymód?
Lehet venni mosógépben használható ruhafestéket, drogériában párszáz Ft. Szerintem az a legegyszerűbb, ha veszel ilyet és befested vele a ruhákat (ez annyit jelent, hogy a ráírt hőfokon beteszed a gépbe és mosópor helyett/mellett a tablettát teszed bele).
Utána elvileg egyszer át kell mosni üresen a gépet, de én emlékszem, azt csináltam, hogy színes mosást raktam be és semmi bajuk nem lett.
Persze egy ilyen festés után néhány alkalommal lehetőleg külön mosd a feketét a többi ruhától, mert eresztheti a színét, de 4-5 mosás után már ok lesz.
Köszönöm a válaszokat.Ruhafestékre én is gondoltam,de az utasításban az szerepel,hogy lehetőleg ne legyen más színű folt a ruhán,mert a színfedésnél is lesz differencia.Azt írja,először tüntessük el a foltot(...)
Én is az öblítőre vagy a mosószerre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!