Miért kell felvennie női ruhát a fiamnak? Ezzel akar bevágódni a haveroknál, vagy mi a fene?
Ki vagyok akadva!!! A 17 éves fiam szoknyában jött haza a szilveszteri buliból. Teljesen padlóra tett.
Muszáj lesz az apjával beszélnem, hogy jó útra térítse!
Lehet hogy teljesen részeg volt és azért. Nincs kizárva, részegen én is hülyeségeket tudok csinálni.
Ha nem is részegségből csinálta és véletlenül meleg lenne, akkor miért kéne az apjának észhez térítenie? Arról hogy valaki meleg nem kell elítélni, ugyanolyan mint bárki más. Ha meg ez miatt utálja majd esetleg a családja (itt az idősebb korosztályra nem gondolom mert azok eléggé konzervatívak) akkor az elég szomorú. Ez miatt nem kell utalni valakit vagy "észhez téríteni". Ezt ő tudja mi van és a szülőknek akármennyire is fáj el kell fogadni.
Nézd. A fiam egy fiú testbe zárt lány. Nála 14 évesen derült ki hogy más. Titokban szoknyát vett fel, illetve farsangon mindig lánynak öltözött. Először nem gondoltunk rá, de később a pszichológiai eredmények alátámasztották, hogy ő lány, csak rossz testet kapott.
Nálunk így kezdődött.
De miért vicces egy fiú női ruhában?
Nem is gondoltam, hogy ilyen állhat a háttérben.
Jaj, hagyd már, csak két lépéssel a divat előtt jár. [link] Úgy 5-7 év múlva divatba fog jönni a férfiszoknya.
De valószínűbb, hogy csak bulizott egyet. Durvább dolgok is vannak egy ilyen partyn. Egyébként meg miért nem tőle kérdezed meg miért volt rajta szoknya?
Az apjának meg nem értem minek akarsz szólni, nem kell ezt ennyire túlhisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!