Szerintetek melyik a legjobb márka?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és hát leginkább márkás cuccaim vannak, viszont az érdekelne, hogy szerintetek melyik márka a legjobb
(megjegyzem nem vagyok se emos, se rocker, se divatmániás, inkább disco-s)
19\\F
2009. aug. 25. 22:29
1/12 anonim válasza:
gas. retro..:D pi.csásnak tűnik,de lehet nem pi.csás cuccokat válogatni ezekből a márkákból is.:)
2/12 anonim válasza:
szerintem stílustól függ ,hogy kinek mi tetszik...
én pl ezeket szeretem: vans , converse...
3/12 anonim válasza:
gondoltam h valaki ellövi a retro-t ...nekem a r*banc osztálytársaim futkároznak retro-s cuccokban , hogy mutogassák milyen menők XD van köztük pár jó dolog,de a legtöbb tök ocsmány ...ehhhhhh
4/12 anonim válasza:
már nem azért, de a Retro nagyon jó márka, és rendes, hétköznapi is cuccok vannak, ahogy az első is mondta...jó minőségű, igaz, nem olcsó, de a minőséget meg kell fizetni:P
Gas is nagyon jó márka :)
5/12 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen a Zara. Közép ár kategória, az eddig felsorolt márkák közül egyedül a Gas olyan jó minőségű, de az jóval magasabb árfekvésben van és abszolút nem stílusosabbak a ruháik. Tehát Zara.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Converse (L) Mostanában nagyon nagy divat lett...:D
Szóval nekem converse, de persze nemcsak a divat miatt.
9/12 A kérdező kommentje:
a Converse-ről azt hallottam, hogy nagyon ratyi minőség... igaz ez? (nincs egy converse cuccom se)
2009. aug. 26. 19:10
10/12 anonim válasza:
Nekem volt/van converse táskám...cipőm és semmivel se tart rövidebb ideig mint pl. a nike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!